Powered by Blogger.

Thursday, December 23, 2010

~Tag : Segmen Jom Berkenalan~


Awas! Anda di tag! hehehhe. from PuanStoberi. Idea asal tag ini adalah dari catatan luqman hakim. Sudah terjah blog itu..



Sekali ada due date tag ini- 3 Jan 2011. Macam contest daaa..so, masih ada masa lagi. Ayuh, kita selesaikan. Err.. tajuknya pun da Jom Berkenalan. So, mari lah berkenalan :

-Apakah status anda
(Single,berpunya,berkahwin,bercerai)

Seorang isteri dan beranak satu

-Ceritakan tentang diri anda
(cth:asal..pekerjaan..belajar katna..bil anak.cita2..bla2.bla..)


dah penah buat dulu, so boleh la refer kat
cini ye

-Ceritakan tentang Blog anda
(promosi la sikit)

ape yang nak dipromotkan.. tak de yang manarik pon.. cume cite pasal family, diri sendiri dan hal2 sekeliling..

-Apa pandangan anda tentang dunia blog?

Macam macam gak la.. ade orang tulis blog sebab nak wat macam diary, ade yang nak berjual beli, ade yang nak tunjuk bakat, ade yang buat forum begosip, ade yang nak tambah kenalan dalam bidang yang same.. macam2 la.. kalo nak tulis sampai esok pon belom tentu abes nih..

-Nasihat anda kepada rakan2 yang baru nak wat blog..

nasihat?? ermm.. kalau nak tulis blog kene la berpada2.. jangan macam baling batu sorok tangan plak.. hehehhe..

-Nyatakan keunikan yang terdapat pada blog anda..

yang uniknya adalah siap cerita yang di paparkan sangat bermakna buat saya dan yang tersayang.. pada orang lain mungkin tak unik kot..

-Sampai bilakah anda akan menulis blog dan impian anda dalam dunia blog?

InsyaAllah.. selagi termampu akan diteruskan.. buat mase ni tak tau lagi sampai bile.. sebelom ni pon memang ade buat blog kat friendster tp cam tak syok je.. tu yang beralih ke blogger plak.. impian dalam dunia blog, semoga ape yang ditulis hari ini dapat jadi bacaan untuk anak cucu pada masa depan..

Akhir sekali, kena tag org yg anda nak kenal sgt :

a'in fajar
Nini D..
firna
neyza mokhtar

5 juta comments on "~Tag : Segmen Jom Berkenalan~"

neyza mokhtar on December 23, 2010 11:25 PM said...

oii..mike xkenal teman lagi ker?kuikuikui...xpe la..sok teman jawab yer..huhu..

PUANSTOBERI on December 24, 2010 12:40 AM said...

tenkiu..da siap pun tag nya kan..sonang bai tu je kan..susah lagi jait manik.. teheheheh :P

eda_ej on December 24, 2010 8:33 AM said...

niza~atenye ko yg rajin up date blog, aku tag le ko skali..

kak ida~hahahhaha.. mmg la lagi senang dari jait manik..

Nini D.. on December 24, 2010 11:33 AM said...

uish...tag ada due date??..kagum!!

eda_ej on December 24, 2010 11:38 AM said...

1st time aku jumpe tag yg ade date.. kalo ko rajin ko buat le.. tak buat pon tak ngape..

 

Once Upon A Time Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez