Powered by Blogger.

Friday, December 17, 2010

Nak Milo..


Malam tadi.. dalam kol 10 malam.. lepas siap menikam baju kak yus tiba2 rase teringin milo ais.. milo kat umah dah abes.. huhuhu.. ajak hubby turun bawah gi mamak semate2 nak milo ais.. hehheeh.. seb baik hubby nak.. ingat nak jalan kaki je, tapi hubby nak gak naik moto.. sejukkkk.. embon malam suda turun..

Ni la kedai mamak yang slalu kitorang pegi sarapan time weekend.. hehehe.. Aalef Maju.. kalau ade kawan2 yang nak datang rumah cari je kedai mamak ni.. kompom jumpe rumah.. hehhehe.. 

Akhirnye milo ais yang saya dok teringin tu dapat gak.. hehhhe.. lega rasenye.. walau pon malam tadi tak ujan tapi embon malam tu wat saya lagi beku.. hubby pon same.. mamat alan tak tau la sejuk ke tak.. nampak cam biase je.. 

Air yang di order malam tadi.. milo ais, air kosong ngan teh tarik kurang manis for hubby.. tapi teh tarik tu mamat alan yang rasmikan dulu.. minat betol die ngan teh tarik.. asek ngulang minom je.. kitorang saje tak dok kat dalam kedai.. dok luar syok skit kelam2 je.. romantik gitu.. hahhahah.. rase cam dah lame tak kuar malam2 lepak kat kedai mamak borak2 ngan hubby.. =D

Rasenye klu dok kat mamak tak makan roti canai memang tak sah.. saya makan roti kosong satu tapi hubby order dua.. huhuhu.. jenoh nak ngabehkan.. tak abes pon.. hubby ngan mamat alan juge la yang abeskan walaupon sebelom tu hubby dah makan roti telo + bawang.. hehehhe.. elok je kol 11 kitorang balik umah.. sejuk dok berembon lame2 nih.. antibody dah bekurang.. hehehe..

8 juta comments on "Nak Milo.."

neyza mokhtar on December 18, 2010 5:08 PM said...

oit..kat umah xder milo ka?hehe...

eda_ej on December 18, 2010 6:46 PM said...

udah abeh le.. huhuhu..

Nini D.. on December 18, 2010 11:28 PM said...

umah aku ada byk milo..meh dtg amik..

eda_ej on December 18, 2010 11:56 PM said...

hahahah.. tak ngape econsave dekat je.. =D

afzan on December 21, 2010 1:16 PM said...

tak ku sangka ejai romantis orangnya. haha

eda_ej on December 21, 2010 1:58 PM said...

ejai mmg romantik.. hehheh..

afzan on December 21, 2010 10:53 PM said...

baru aku perasan tersilap post komen kat entry yang salah. cis!

meste ejai gelak besar lepas ni

eda_ej on December 22, 2010 8:45 AM said...

hahahhah.. dah gelak ponnn.. hehehe..

 

Once Upon A Time Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez