Powered by Blogger.

Thursday, December 23, 2010

Tekak Oh Tekak..


Setelah beberapa hari dok tebayangkan mende ni masok ke tekak.. akhirnye dapat juge.. dah teliur2.. mengalahkan orang mengandong plak..


Ni la die wedges halua tekak yang dok teliur2 tu.. tak tau la nape tetibe nak makan mende ni plak.. macam2 la selera tekak mak ni nyah.. hadoi.. sebenarnye baru dapat makan wedges ni pagi tadi.. ingat nak makan malam tadi.. tapi bile dah makan dinner ala2 candle light ngan hubby terus kenyang.. huhuhu.. bagus gak ade hubby kat rumah.. macam dapat ubat diet plak.. kenyang manjang.. hahahaha..

Setelah mr potato tu direbus malam tadi, pagi tadi baru la dapat di goreng dan makan bersama nasik goreng.. tu pon nasik lebih malam tadi.. kenape sudu dua?? kate tido sebantal.. so makan pon kene la sepinggan ye dak.. hehheh.. tak lupe gak air teh satu mug suda cukup untuk me n hubby.. yang penting ape yang tekak nak telan dah dapat.. yeeaayyyyy!!!! =D

8 juta comments on "Tekak Oh Tekak.."

firna on December 23, 2010 2:04 PM said...

ishh..kalau ader cheese mcm kat kfc tu lg sedap...sat lg nak singgah lah. =)

eda_ej on December 23, 2010 2:15 PM said...

haah memang sedap.. tp aku mkn ngan sos cili je.. tu je yg ade kat rumah.. layan gak..

PUANSTOBERI on December 23, 2010 2:55 PM said...

chezi weges. Kekda nyer feverito, tp skang nak kurangkan lah..tak bek utk kesihatan kan.

Err...kekda ada tag eda kat umah akak sanun. Nati amek eh :))

eda_ej on December 23, 2010 3:12 PM said...

tak minat tarok chez ngan mayo.. suke mkn ngan sos cili je.. hehehe..

kene tag?? nnt i ke sanun ye.. =D

neyza mokhtar on December 23, 2010 3:56 PM said...

wow..silap2 hb dapat kabo gumbira..hahaha..

eda_ej on December 23, 2010 5:48 PM said...

ish ko ni.. hb tak penah silap.. elok aje nombonye terato.. hehehe..

neyza mokhtar on December 23, 2010 11:25 PM said...

mmg la..takut ko yg 'tersilap' nanti..wakaka..

eda_ej on December 24, 2010 8:31 AM said...

kalo tesilap pon tak ngape.. belaki kan.. hehehe..

 

Once Upon A Time Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez