Powered by Blogger.

Sunday, November 13, 2016

Hari Jadi Ke 33 Tahun..

0 juta comments
Hahahaha.. hakak dah 33 tahun uolssss.. 😁😚

Bila pikir2 balik dengan umur yang dah banyak ni apa yang dah hakak ni bagi untuk keuarga, agama, bangsa dan negara.. Allahuakhbar..

Terima kasih buat mak yang dah melahirkan.. abah yang membesarkan.. dan adik beradik yang dulu rajin menjaga masa kecik (sebab hakak kan anak bongsu).. 

Terima kasih juga buat asben mr ejai yang rajin nelayan kerenah bini mu ni.. 😘hehehe.. 

Buat kawan2 yang wish tq ya korang.. dan nak juga mintak maap kat kengkawan.. kat kengkawan sekolah, kawan poli dan kawan2 yang baru dan lama.. semua la..  maaf diatas segala salah silap sepanjang perkenalan kita.. dengan bertambah umur ni harap dapat kosong2 la ye.. tak kan nak tunggu hari raya je baru nak mintak maap ye dak.. πŸ˜€



Dan akhirnya dapat juga cheese cake di hari jadi yang ke 33 ni.. (sebelum ni ade je makan cheese cake ni tp kalau dpt mkn time beday lagi best kan.. hehhehe..)

Tq mr ejai belikan 2 potong cheese cake ni.. dapat la makan kongsi2 dengan anak2 dan suami.. alhamdulillahh..

Semoga segala impian  dapat tercapai.. aminnn..

Sunday, November 6, 2016

Musim Berkhatan Dah Bermula..

0 juta comments



Mudahnya nak sunatkan anak2 sekarang.. kalau dulu2 memang tok mudim datang ke rumah sunatkan anak2 atas batang pisang.. 

Pas tu zaman sunat pegi klinik pulak doktor sunatkan..

Dan sekarang up balik zaman tok mudim datang rumah sunatkan anak2.. kalau dah tok mudim datang rumah mane nak lari budak2 ni.. hehehhe.. 

 

Once Upon A Time Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez