Powered by Blogger.

Friday, September 7, 2018

Permainan Tradisional


Semalam.. abang harith balik dari sekolah seronok die cerita pasal dapat main permainan tradisional.. hehehe

Paling tak tahan bdak laki pon main lompat getah macam kite dulu-dulu.. bila tanya abang tak lepas kat part mane.. die jawab kat bahu.. baru 1st time main kan..


Pas tu main dam ular pulak.. kemain besar papan dam dia.. ingatkan kapet yang biase orang beli letak kat bilik or ruang tamu tu.. tapi rupanya benda tu sebenarnya banner.. pihak sekolah order sendiri..

Rasa macam nak join skali je..

Ingatkan dua game ni je, rupanya ceper pon ada.. yg penutup botol 'sarsi bodoh' tu.. baling kasut pon abang harith main.. tapi baling pakai bola katenye.. macam main bowling..

Pape pon terima kasih Cikgu Aslili sebab kasi gambar kat group..


 

Once Upon A Time Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez