Powered by Blogger.

Wednesday, December 15, 2010

Kenapa??


Tak nak tulis yang merapu.. tulis mane yang penting je..

Pagi tadi wat enrty pasal paku tu kan.. bukak kat post blog macam ade yang pelik.. tibe2 mende yang anak panah merah tu kuar..

Anak panah merah tunjuk logo B untuk blogger tu dah tuka warna dari oren ke biru.. anak panah biru plak tunjuk tool box yang dah makin banyak facilities.. pasal toll box tu saya suke sebab sebelom ni undo n redo tak de.. kalau dah tedelete gamba memang sakit ati.. strikethrough, text background color, insert jump break, numbered list, bullet list pon dulu tak de..

 Yang menjadi masalahnye skang ni, bile saya dah edit font ngan font size die jadi lain..

Kat preview die jadi cam ni.. tulisan tak same macam kat post blog.. pas tu tulisan macam kene bold.. jarak kat setiap baris pon dekat2..sape2 yang arif pasal ni tolong ye.. pertolongan anda amat diperlukan..

2 juta comments on "Kenapa??"

Nini D.. on December 15, 2010 3:58 PM said...

mahaple...teman idak dpt menolong..teman pon BUTA...BUTA IT

eda_ej on December 15, 2010 4:58 PM said...

tak ngape le.. tolong nengok pon tolong juge.. =D

 

Once Upon A Time Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez