Powered by Blogger.

Sunday, December 26, 2010

Back To School..


Rase semangat yang berkobar2 bile dapat back to school nih.. lain macam je semangat die.. dari 3 minggu lepas dah siap2 wat preparation untuk ke klas nih.. sonok btol rasenye.. pegi ngan kak no my SIL.. seb baik ade kawan.. best skit.. klas ni anjuran persatuan penduduk Taman Sutera Kajang dengan kerjasama Kolej Komuniti Hulu Langat (pada sesape yang tau lebih arif pasal sape punye anjuran klas ni mintak tolong betolkan saya ye) sepatotnye klas ni 2 minggu lepas.. 11 & 12 dec.. tapi tiba2 plak cikgu yang nak ajar tu kene pegi kursus plak mase date yang kitorang sepatotnye ade klas tu.. so tunda la ke date lain.. weekend ni la klasnye.. rase terisi gak la weekend kali ni.. hehehhe.. hubby jadi mrs mama la kejap.. jage mamat alan ye.. hehhehe..

Jumaat malam sabtu lepas saya pon check balik barang2 yang nak bawak ke klas.. takot2 ade yang tetinggal plak.. jenoh nak carik kang..

- kertas minyak 2 helai - done
- pita ukur - done (dalam beg itam belang2)
- alatulis - done (dalam beg itam belang2)
- pembaris jahit lurus - done
- pembaris jahit L - done (tak de dalam gamba sebab ade kat kak no)
- gunting - done
- peniti - done (dalam beg itam belang2)
- kapor tanda merah/biru - done (dalam beg itam belang2)
- benang ikot warna kain - done (dalam beg itam belang2)
- kain cotton 4 meter - done

Dah siap check sume dah ade terus masokkan barang2 dalam beg.. letak dekat pintu.. hehehhe.. semangat2!!!

Letak dekat ngan pintu bukan ape, takot telupe beg tu nanti.. tak kan pegi klas bawak badan je kan..

Wat mase ni sampai takat ni je entry yang dapat ditayangkan.. banyak nak cite ni.. tapi letih sangat.. mate dah berat.. nanti ade mase sambung balik ek.. huhuhu..

2 juta comments on "Back To School.."

Nini D.. on December 27, 2010 7:48 AM said...

ni nak masuk darhaj berapa nih??..kikiki

eda_ej on December 27, 2010 9:35 AM said...

hahahha.. aku join klas darjah kesedaran menjahit baju.. huhuhu..

 

Once Upon A Time Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez