Powered by Blogger.

Monday, December 13, 2010

INITIAL D..


Sape pernah tengok cite Initial D angkat kaki... hehehhe.. rasenye para penggemar kereta dan penggemar katon mesti pernah tengok kan cite ni kat tv.. klu tak tengok pon mesti ade pernah tertengok.. huhuhu.. skarang ni tengah musim Initial D kat rumah saya.. dah dekat 2 ke 3 minggu rasenye demam Initial D nih.. puncanye dari hubby la pasang cd Initial D kat rumah nih.. cd cite katon yang episod2 tu.. maklom je la 2 orang hero kat rumah ni memang suke kereta.. molek sangat la tu pasang cite initial D ni kat rumah.. bukan paham pon.. die cakap jepon..

Kat rumah ni ade cd game Initial D PS2.. saya je yang rajin main.. mamat alan dok sebelah sebab die suke tengok orang drive.. bile dah abes main suke la die.. sebut 'Yeeaayyyy menanggg!!!' kuat2.. mane larat asek nak main PS2 je.. kalau ibu die tak nak main mamat alan marah2 sampai nanges.. adoyai.. nak main game Need For Speed tak reti.. hubby je yang pandai main game tu.. kalau asek main game je bile nak masak, kemas rumah, cuci baju.. betuah btol budak kecik nih..

Bile dah pasang cd ni lega skit.. tak yah susah2 kan jari nak main game ps2.. tapi mamat alan kenan plak ngan video orang jepon ni nyanyi..



Sume ade 6 cd.. saya pon tak tau satu cd ade bape episod.. kat cd 3 lagu ending setiap episod dah tuka.. ni la lagu die.. saya pon tak pham.. tau tengok je.. klu nak nyanyi same pon boleh ala2 karaoke sebab ade tulisan kat atas tu.. kirenye ni video kegemaran mamat alan la..

Haaaaa.... video kat bawah ni plak reaksi mamat alan kat lagu tu.. tengok la.. boleh penin ibu die kat umah nih..



Dah macam Spongebob pon ade sebab dok pegang sudip.. ntah bile la die amek sudip tu kat laci dapo.. kalau kembar 3 nih mau pengsan dibuatnye.. huhuhu.. skang ni tak tau la bile demam Initial D ni nak berakhir.. saya cume sempat tengok tv mase mamat alan tido ngan waktu berita je.. pas tu 2 orang hero take over ngadap Initial D.. penangan Initial D cam ni rupenye..

9 juta comments on "INITIAL D.."

ejai_ej on December 13, 2010 4:31 PM said...

initialD cool.. huhuhuhuhu.. rugi tak layan skali.. hehehehhe.. caya lah harith.. itsutsu, shi, san, ni,ichi, goooo!!!!

h.a.f.e.y.z.a on December 13, 2010 4:44 PM said...

keh keh.. kena beli tv lg 1 nih..

eda_ej on December 13, 2010 5:16 PM said...

kene beli kamus jepon la plak pas nih.. hadoi..

firna on December 14, 2010 1:27 PM said...

Best gak la main game ni. dulu mase mude2 biase main. tapi asyik langgar kat tepi jer.

eda_ej on December 14, 2010 2:14 PM said...

mase muda2?? skang pon muda lagi.. belom 40 tu kire muda.. hehheh..

DKosongLapan on December 14, 2010 3:15 PM said...

kekeke...
beghebut tibi le dengan anak yeee....naseb leee.....
tapi mike gemo main game???...uissshhh...musti yob ejai_ej nye pun gemo main game jugak kan???

eda_ej on December 14, 2010 3:30 PM said...

teman idok le gemo beno main game ni.. tp kalo udah ade depan mate teman layan juge.. yeop ejai mmg gemo main game.. atenye dulu taim dating mesti die ngajak ke tingkat ateh Fajar Telok Intan main game.. dulu le..skang ni fajar tu pon udah tuko jd the store.. ntah ade ntah idak game tu lagi.. huhuhu..

Nini D.. on December 15, 2010 12:37 PM said...

apa yg si mat alan kunyah dalam mulut dia tuh?..

eda_ej on December 15, 2010 12:49 PM said...

tak mkn pape.. die suke belakon konon2 die kunyah.. sebenornye tak de pape dlm mulut..

 

Once Upon A Time Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez