Powered by Blogger.

Thursday, December 2, 2010

TV ALHIJRAH


Rasenye saya antara orang yang terlewat tau pasal kewujudan channel tv baru nih.. sabtu lepas beli paper Metro baru tau ade channel baru kat tv.. huhuhu.. sangat ketinggalan.. maklom la jarang dengar radio yang ade iklan.. pas tu slalu bace paper pon on line je.. bile dah nampak iklan TV ALHIJRAH ni hubby pon ape lagi, cari la kat tv.. kepada kawan2 yang ade astro belom masok lagi ye.. klu nak cari pakai manual.. hehehhe.. setelah digodek2 dapat gak la TV ALHIJRAH ni.. pagi2 tak de siaran lagi.. petang baru ade kot.. best gak sebab ade lagu Maher Zain.. hehehehe.. ye la skang ni tengah test siaran la agaknye.. secara rasminya TV AlHirah ni akan keudara pada 1 Muharram 1432h bersamaan 7 Disember 2010... inginkan keterangan lanjut boleh la klik ke TV ALHIJRAH.. jom kite support tv islamic ni.. kalau bukan kite sape lagi nak support kan..

8 juta comments on "TV ALHIJRAH"

neyza mokhtar on December 02, 2010 10:00 AM said...

aku pun tak tau..hahaha.

eda_ej on December 02, 2010 10:37 AM said...

hahahha.. same la kite.. jadi antara orang terlewat tau..

Hawa on December 02, 2010 10:40 AM said...

Best ya...Saya lama dah juga tahu tapi belum berkesempatan nak search channel... Baca promo Cik EDa ni..tak sabar rasenya balik ni nak search channel TV AlHijrah.

eda_ej on December 02, 2010 10:56 AM said...

huhuhu.. tak de la promo sangat, tapi sesame muslim ni baik kite support tv islamic ni kan..

DKosongLapan on December 02, 2010 11:18 AM said...

ghupenye kat Perak tak dapat lagi laaaa....padanle awok search tak jumpe2....

eda_ej on December 02, 2010 12:16 PM said...

sabo ye yeop.. tak lame lagi sampey le tu.. =D

Nini D.. on December 02, 2010 1:06 PM said...

huh?..ye ke ada chanel baru?..aku xtau pon..

eda_ej on December 02, 2010 2:11 PM said...

aku ingat aku org yang paling lambat tau.. rupenye rmai lagi yang tak tau.. huhuhu.. tak pe kite share sesame..

 

Once Upon A Time Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez