Powered by Blogger.

Saturday, December 11, 2010

3 Years, 3 Months, 3 Weeks & 3 Days..


Orang lain sambut anniversary saya pon nak juge.. hehhehe.. rase cam baru je kemarin kuar dating.. rase cam baru je semalam kawen.. rupe2 ari ni dah 3 tahun, 3 bulan, 3 minggu dan 3 hari saya jadi isteri orang.. bile pikir2 balik macam tak caye.. anak pon dah ade sorang.. kejap je kan.. tapi perjalanan masih panjang.. masih banyak halangan belom ditempoh.. masih banyak gunung ganang yang belom didaki.. masih banyak lautan yang belom diselami.. huhuhu.. ayat kalah orang sastera..

Kalau diimbau balik zaman dulu2 cam lawak je.. gamba kat atas ni mase form 5.. amek gamba kat taman tepi sungai kat telok intan.. sape2 yang asal dari daerah hilir perak mesti tau tempat nih.. huhuhu.. SPM tak abes dah gatal nak couple2.. heheheh.. dari start declare sampai la kawen dekat 7 tahun gak la kitorang couple.. korang caye ke??? hehehe.. kitorang tak pernah same skolah.. kampong pon lain2.. tapi sebelah kampong je..

Gamba ni plak mase saya upper 6.. hubby plak sambung study kat poli JB.. mase ni ade camping pengakap kat Bagan Datoh.. saya jadi salah sorang urusetia kat situ.. hubby plak tengah cuti sem, so saya ajak la hubby datang skali.. hubby datang kejap je.. pas abes malam kebudayaan hubby balik rumah.. sempat la amek gamba sekepig due.. =)


Pada 3 tahun, 3 bulan, 3 minggu dan 3 hari yang lepas selamat la kami diijap kabulkan.. kenape gamba kawen cam tu?? kitorang memang pengantin rock.. hehehheh.. amek gamba ikot suke..

Pape pon semoga saya n my hubby dapat melayari alam rumahtangga dengan aman, sejahtera, bahgia dah sentiasa dimurahkan rezeki olehNya.. aminn.. (gambar diatas diambil mase saya pregnant 6 bulan.. lokasi menara TM, tingkat 42.. dulu tiap weekend memang pegi manara TM teman hubby wat keje.. skarang hubby dah tak keje kat situ..)


luv u babeh.. (*-*)

12 juta comments on "3 Years, 3 Months, 3 Weeks & 3 Days.."

Nini D.. on December 11, 2010 10:14 AM said...

i lebiu 2 lah...hep! hep!...apa ko dah abes pikir emy nak lebiu jugak?!!!...tidak!!!..D..i lebiu 10!!!!...

aku selalu doakan kebahagiaan korang dari jauh....timekasih sbb sentiasa sudi kongsi suka,duka aku.....

eda_ej on December 11, 2010 10:20 AM said...

huhhu.. i lep u.. ape la sangat klu nak kongsi suke duke nih.. bukan luak pon lip balm aku.. hehehheh..

h.a.f.e.y.z.a on December 11, 2010 11:32 AM said...

i tau.. i tau
i tau taman sungai teluk intan tu
skrg ada lg ke?
ohhh, kurus je dulu ejai tu
hehehehehe
semoga rumahtangga sntiasa mndpt rahmat Allah.. insyaallah

eda_ej on December 11, 2010 12:22 PM said...

fiza~ade lagi taman tu.. belom tenggelam lagi dek air sg perak.. cume facilities die je yang cam uzur skit.. dah lame pon tak pegi situ.. hehehhe..

~aku_najwa~ on December 12, 2010 9:37 AM said...

gmbr yg tepi sungai tu mcm nak gelak sket, ehe. zaman remaja.

anyway - moga berbahagia selalu.


taman tepi sungai tu dah upgrade skrg ni, dah 80% siap. siap ada menara. kang korg leh gi, tgkap blk kat tmpt yg sama =)

eda_ej on December 12, 2010 10:30 AM said...

huhuhu.. ade wat baru ek.. teringin gak amek gamba kat situ.. klu nak pakai baju yang same pon boleh.. muat lagi.. klu en ejai tak tau la ade lagi ke tak baju die tu.. hehehheeh...

a'in fajar on December 13, 2010 8:31 AM said...

tahniah walaupun br 3thn lbh masih leh betahan..aku jg mendoakan korg bahagia hingga akhir...ms becinta pun byk dugaan kan ni plk dah kawin...steedy la chik ko ttp maintain mcm ms muda remaja jg

eda_ej on December 13, 2010 10:45 AM said...

mase couple mmg dugaan.. ade je yg dtg nak menyelit.. sabo btol.. alhamdulillah jodoh panjang.. semoga kekal sampai bile2.. infiniti.. =D

h.a.f.e.y.z.a on December 13, 2010 4:46 PM said...

hehehe.. mmg byk ler org nk myelit. ejai tu dulu jejaka pujaan ramai. hehehehehe. opssss, ko mmg maintain comel jerr. jeles tau!

eda_ej on December 13, 2010 5:12 PM said...

hahhahah.. dapat title 'jejaka pujaan ramai'..

sape yang ade pada waktu dan ketika itu tau la cam ne keadaannye kan fiza.. hehehhe..

firna on December 14, 2010 1:22 PM said...

semoga jodoh berpanjangan hingga ke akhir hayat. Insyallah.

eda_ej on December 14, 2010 2:15 PM said...

amin.. time kaseh sebab mama doakan.. hehhehhe..

 

Once Upon A Time Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez