Powered by Blogger.

Friday, December 3, 2010

Wardrobe Mengosong..


Hehehe.. masih sempat berblogging.. brite terkini yang saya terima hubby kate balik esok pagi.. so malam ni sempat lagi wat entry..

Tahap kemalasan HM yang kian memuncak menyebabkan wardrobe hubby kian mengosong.. belom kosong lagi tapi kian mengosong ye.. kebanyakan baju yang tinggal pon baju bukan favourite hubby.. kirenye cam tak bape gemo le.. tapi kalo itu je yang ade pakai juge.. hehhehehe..

Tengok je la wardrobe hubby.. sepatotnye die tak kosong cam ni.. sian hubby.. dah tak banyak baju nak pilih gi keje.. oleh yang demikian HM hari ni kene la merajinkan diri iron baju hubby..

So ni la hasilnye.. jenoh nih.. mencuri masa time mamat alan tido.. bile die dah bangun tak dapek la.. sempat iron 14 helai kemeja hubby dan 4 pasang baju melayu yang akan hubby pakai tiap hari jumaat.. koleksi baju melayu letak kat blah kanan sekali.. tak nampak kat wardrobe tu.. aduyai.. iron baju sampai bunyik2 tulang lengan.. sakit pingang.. cam ne la orang yang keje kat dobi tu agaknye ye.. huhuhu.. boleh la wat stok 3 minggu nih.. pas tu pulun balik iron baju sampai lebam.. kawan2 yang jadi HM pon cam ni gak ke?? penyakit M saje manjang..


Nota kaki~HM=House Manager=Housewife

3 juta comments on "Wardrobe Mengosong.."

~aku_najwa~ on December 04, 2010 6:52 AM said...

skrg, nasib baik husband dah x pakai kemeja, pakai tshirt company je keje. kalau dulu, memang jenuh nak iron, hoho..malas,malas...

DKosongLapan on December 09, 2010 9:01 AM said...

awok mase memule kawen dulu....memang mem seterika baju keghoje utk seminggu.,...tapi bile udah beghanak tige ni..... selai sehaghi je mem gosok......awok??? jage anak le mase mem gosok baju...

eda_ej on December 09, 2010 5:11 PM said...

kak najwa~senang la cam tu.. tak yah susah2 nak iron.. huhuhu..

en sarol~ok le tu kamu rajin jage anak.. kalo sume nak bini buat tumpo le..

 

Once Upon A Time Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez