Powered by Blogger.

Thursday, November 11, 2010

Tag Dari MamaKembar3..


Saya telah ditag oleh mamakembar3.. saya wat simple2 je.. saya kene tag sebab pernah buat entry pasal blog mama ni.. hehehhe..

'Once you have been tagged, you are supposed to write a note with 25 random things, fact, habits, or goal about you. At the end, choose 25 people to be tagged. You have to tagged the person who tagged you. If I tag you, its because i want to know more about you.'

1. Seorang pompuan..

2. Lahir kat perak..

3. Anak last dari 7 adek badek..

4. Ade 5 abang n sorang kakak..

5. Besa kat perak..

6. Sekolah kat perak..

7. Dulu student poly ipoh perak..

8. Kawen ogos 2007..

9. Julai 2008 dapat anak..

10. Hubby pon orang perak

11. Pas kawen dok selangor ikot hubby..

12. Mase skolah suke subjek math (senang coz ingat formula je)

13. Tak suke subjek sejarah (banyak sangat fakta nak kene ingat.. penin)

14. Mase kecik2 suke kumpul setem.. sebab buku pertama yang saya bace (seingat saya la) tajuk die 'Buku Setem Maria'.. buku tu nipis je.. mmg sesuai untuk budak yang baru start membaca..

15. Tak suke rambut panjang.. cepat rimas..

16. Gile petai.. memang pantang nampak petai..

17. Tak suke durian.. bau die boleh wat saya muntah.. fenin la fenin..

18. Dulu pernah join irc chat gune nickname #achik5073

19. Ader sowang anak (buat masa nih la) Muhammad Fadhlan Harith

20. Suke warna biru (opkos la mase kawen pon baju wane biru.. hehehhe..)

21. Sebenarnye rabun tapi belom wat spek pon..

22. Sangat geli dengan katak.. pernah mase skolah rendah cikgu sua katak pastu trus demam..

22. Shopping?? mane2 pompuan pon suke tapi skang ni dulu kan mane yang penting dulu..

23. Mase pregnant kene darah tinggi sampai kaki bengkak besa..

24. Pernah amek STPM tp result tak bagus.. huhuhu..

25. Mase skolah tadika cikgu panggil Hidayah.. sebenarnye name saya Hidawati..

Huhuhu.. jenoh nak pikir pasal 25 bende ni.. pape pon nak tag kat sume follower blog ni.. kalau ta buat pon tak pe.. tak kene tolak markah pon.. hehhehe.. to mamakembar3 ni la die yang u tag.. ok la ye.. hehehhe..

4 juta comments on "Tag Dari MamaKembar3.."

Nini D.. on November 11, 2010 1:14 PM said...

humang aii......sampe kene tulih 25 perkara.jenuh!

eda_ej on November 11, 2010 1:21 PM said...

jenoh aku memerah otak.. wat simple2 je..

Mama Kembar on November 11, 2010 3:01 PM said...

Eda, nice to get to know u better hehe
Perak kat mana? Abah mama org lenggong perak.
Bab matematik tu kita total opposites laaaa hehe

eda_ej on November 11, 2010 3:13 PM said...

perak kat telok anson, bagan datoh & kawasan2 yang same waktu dengannye.. =D

 

Once Upon A Time Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez