Powered by Blogger.

Thursday, November 11, 2010

Kaca Mata..


Ari senin lepas saya n mamat alan pegi econsave bawah rumah tu.. walaupon cume sekangkang kera tapi nak gak bawak kete.. saje nak ngabehkan minyak.. hahhaah.. pegi econsave sebab nak beli barang dapo skit.. dah abes carik2 barang dapo saje pegi kat area barang2 baby.. tejumpe plak spek budak ni.. mamat alan dah capai dulu.. amek yg warne pink plak tu.. adoii.. ko ni laki la nak oi.. bukan pompuan.. klu pompuan kompom ibu belikan yang wane pink..

Ni la die.. mase kat econsave dah siap pakai.. belom baya lagi time tu.. wat malu je..

Dah abes emsem la tu konon.. ni la budak2 zaman skarang.. dah pandai beregek..

Seb baik murah je.. cume RM1.90 ok la tu.. gamba ni amek mase hari pembelian.. esoknye kaki spek ni patah satu.. seb baik la harga die bukan RM190.00 so kalau patah pon tak de la ralat sangat.. dan hari ni due2 kaki spek udah tanggal.. dah selamat ke tong sampah pon.. tinggal la kaca mata itam tu je yang tinggal.. pepandai la cam ne mamat alan nak pakai spek tu nnt.. pakai mase baring je la kot.. huhuhu..

4 juta comments on "Kaca Mata.."

shima on November 11, 2010 9:40 AM said...

Klu boleh ko beli yg jenis disney tu RM19.90 kot harga dia. bkn ape klu harith pakai selalu, takut ada efek lak kt mata dia nnti.klu dia wat main xpakai xpela..kan.

eda_ej on November 11, 2010 10:00 AM said...

die bukan nak pakai pon.. wat main2 je..

Lulu caldina on November 15, 2010 4:14 PM said...

kecik2 pun nak bergaya..ngee

eda_ej on November 15, 2010 5:03 PM said...

ni la budak2 skarang..

 

Once Upon A Time Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez