Powered by Blogger.

Tuesday, November 16, 2010

Udah Sampey..


Huhuhu.. barang yang ditunggu2 udah sampey.. maap ye yeop teman lambat nak wat entry pasey adiah yang kamu bagi ni.. teman bz sikit.. sebenonye baghang yang kamu bagi ni udah selamat sampey petang sabtu lepeh.. idak le teman nyangke ari sabtu pon oghang pos laju koje.. time kaseh pos laju.. kalo idak mesti tak sampey baghang yang en D anto..

Memule dapat je teghus teman nengok name ngan alamat pengirim dan penerima.. cantek tulisan kamu ye yeop.. tulisan teman idak le secantek tulisan kamu.. betoi ni.. teman idak nipu kamu..

Kat kotak ade name teman.. huhuhu.. name ngan alamat idak buleh di publish yek..

Ni plak pembalot kotak tu.. atenye yeop kamu ni koje di kementerian pelancongan ke??

Ape yang teman dapat?? teman dapat labu sayong mini.. suke beno nih.. betambah le koleksi labu sayong mini teman kat ghomah ni.. pepepon teman nak ucapkan bebanyak time kaseh kat yeop D sebab sudi bagi teman adiah sempene teman menjadi follower yang ke 100 kat blog yeop D.. teman suke bace blog kamu sebab bahse pengak (e taling ye, salah nyebut lain bunyinye..) memang cap jempol kate oghang jawe.. time kaseh banyak2 ye.. semoge kamu dimughahkan ghezeki.. aminn.. =D

5 juta comments on "Udah Sampey.."

DKosongLapan on November 16, 2010 11:00 AM said...

hehehehe.....naseb baek le gambo kotaknye tak diletak same.......kalo tak haghu....maklomle koje oghang lelaki macam tu le.....kotak nye baut sendighi....balot pun ikot dan jeee...... hehehe

neyza mokhtar on November 16, 2010 2:46 PM said...

omak aiii..berputor2 mike cakap perak yer?berbelit2 lidah teman membacanyer...perak campo jawa bunyinyer rope tu la ye?wakaka...

eda_ej on November 16, 2010 5:09 PM said...

en D~tak pe teman pham.. kadnag tu teman pon ghope itu juge..

niza~atenye aku ni bukannye tau beno cakap pengak.. ngah blajo nih.. hahhah..

Nini D.. on November 18, 2010 8:42 AM said...

berpinar-pinar bijik mata aku bace...sib baik la paham..hahahahahaha....santeq weh labu sayong tu...kat umah aku,..dah 2 labu sayong kecik hadiah umah org kawen afif pecahkan....

eda_ej on November 18, 2010 10:05 AM said...

same la..kat umah ni pon 2 bijik gak yang dipecahkan oleh mat alan.. menyirap darah aku..

 

Once Upon A Time Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez