Powered by Blogger.

Monday, November 29, 2010

Sedey..


Tengahari tadi, tengok buletin 1.30.. ade berita pasal si suami yang baru lepas hantar wife die gi keje mati tetimpa pokok reput.. dah ajal.. sangat sedey bile tengok wife die cium mayat suami die kat atas jalan raye.. sangat menyentuh prasaan sebab my hubby pon gi keje naik moto.. semoga hubby saya n hubby orang lain pon dapat pegi dan balik keje ngan selamat.. aminn.. pape pon takziah buat keluarga akak tu..

4 juta comments on "Sedey.."

Nini D.. on November 29, 2010 9:48 PM said...

asbenn teman pon g kojo naik motor....hukhuk..moda diaorg sumer selamat..

neyza mokhtar on November 30, 2010 11:32 AM said...

yer doakan yg terbaik..insyaAllah..

firna on November 30, 2010 12:15 PM said...

Ajal dan maut dalam kuasa Allah. Kita hanya mampu berdoa agar semuanya selamat. Insyaallah.

eda_ej on November 30, 2010 1:31 PM said...

emy~niza~mama~

same2 la kite doa smoga suami kite selamat pegi dan balik keje.. semoga doa isteri macam kite ni makbol la hendaknye.. aminn..

 

Once Upon A Time Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez