Powered by Blogger.

Thursday, November 25, 2010

Dapat Lontong!!!


Huhuhu.. masalah kelajuan lappy yang menurut sehinggang 5km/j membuatkan saya terpakse men'delay'kan peng'update'an post.. kura2 pon lagi laju bak kate puan emy.. hehehhe.. huh.. sebelom lappy ni memberatkan diri baik tulis cepat2..

Nak cite pasal lontong lagi.. ingatkan taun ni dah tak dapat makan lontong.. rupe2nye mase balik kampong weekend lepas dah ade lontong.. along ngan kak citi buat.. hehehhe.. time kaseh along.. ingat main2 je wat lontong.. tak sangke along buat betol2.. sempat la bawak balik sini.. walaupon ayam masak kicap yang mak buat tak de, lontong ni makan ngan serunding kerang pon sodap juge.. antara yang metungkus lumus membuat serunding along, kak siti, abang man ngan kak ella.. saya tolong tengok je.. hehhehe.. serunding daging pon ade, disebabkan saya tak makan daging so amek la serunding kerang.. time kaseh kat abang2 n kakak2 ipar sebab buat sume ni walaupon abah ngan mak tak de.. lepas la rindu nak makan lontong time raye2 ni.. hehehhe..



Nota kaki~tegigit bijik asam jawa mase makan serunding.. besa dan rupe die lebih kurang same ngan kerang.. ingatkan kerang.. skali nak kunyah gigi rase nak pecah.. adoii..

8 juta comments on "Dapat Lontong!!!"

Nini D.. on November 25, 2010 7:19 PM said...

hahahaha...kura-kura..kekekke
amboi...saje nak test gigi kuat ke geget bijik asam jawa tu?

eda_ej on November 25, 2010 9:54 PM said...

kalo saje nak geget tak de le.. aku memang tegeget.. sakit gigi weh..

neyza mokhtar on November 26, 2010 8:23 AM said...

xper..gigi palsu banyak dipasaran.wakaka.

eda_ej on November 26, 2010 9:10 AM said...

gigi palsu?? gigi betol belom tanggal.. klu dah tanggal kang baru pakai gigi palsu.. hehhehe..

DKosongLapan on November 26, 2010 11:23 AM said...

lapoooo.......ngape le blog2 yang awok pegi ni semue ceghite pasei makan ni???

ejai_ej on November 26, 2010 7:06 PM said...

huhuhu... kalo patah susah nak ganti gigi tu.. huhuh.. igt senang ke nak dapat gigi skang? hahahah

eda_ej on November 26, 2010 8:25 PM said...

gigi senang je nak dapat.. janji ade $$$$$$ je.. hehehhehe..

little cart00n on November 28, 2010 10:00 PM said...

lontong tu sedap ok?!
heee

 

Once Upon A Time Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez