Powered by Blogger.

Tuesday, November 16, 2010

13 Nov 2010..


Saya tau hari ni bukan 13 nov.. 13 nov hari sabtu lepas.. ade ape dengan 13 nov?? my beday la.. huhuhu.. time kaseh kat kawan2 yang wish beday kat fb.. ramai sangat.. wat nyah yang satu2nye my pren yang bagi sms kat hp, time kaseh juge ye.. huhuhu.. anda semua memang wat saya terharu..

Ape program hari sabtu lepas???

Pepagi spie dah bangun.. kol 6.58 pagi dah ade dalam kete.. 6.58 pagi tau.. bukan petang.. ni pon dah kire lambat dah.. patotnye kol 6.30 pagi dah kene gerak.. dah sampai kete hp saya plak tetinggal kat rumah.. adoyai.. kene la marathon naik ke rumah macam marathon panjat klcc.. 2 minit pas tu sampai kat kete balik.. pantas tak??? pepagi dah tecungap2.. isi minyak n teruskan perjalanan ke..

ke Laman Budaya Shah Alam.. kelihatan en hubby yang rajin menyorong stroller mamat alan dah selamat melintas jalan..

Sampai kat laman budaya ni dalm kol 7.40 pagi rasenye.. dah lambat ni.. patotnye kol 7.30pagi klas dah start.. saya sebenarnye ikot hubby gi klas photog.. saya ikot je.. tapi tak join pon.. sape nak join kene ade camara DSLR sendiri.. saya mane la ade camera gabak tu.. lagi pon kalau saya join sape nak tengokkan mamat alan..

Elok je sampai hubby nak gi toilet plak.. so tunggu la kat luar berteman kan kucing ni.. mamat alan ni pantang nampak kucing.. mesti die sebut cat.. ari tu kat tv kuar koala on die sebut cat juge.. suke ati ko la..

Mane abah mu ni.. lamenye kat toilet..

Papan tanda klas.. jom masuk ke dalam..

Sudut cator.. tempat saya ngan mamat alan melepak.. hahaha.. to my pren niza, dulu ko dating kat sini ek.. hehehhehe..

Mamat alan sedang melihat abahnye memperasapkan diri sebelom klas mula..

Nampaknye klas dah mule.. ape kite nak buat ni??? borak la dua branak ni kat sini.. huhuhu..

Pukol bape dah ni yeop?? tau le klas ni free tapi datang la awal.. sian cikgu tu.. niat baik nak ajar tapi student wat tak heran je.. ikot suke je nak datang bile.. nak kene hukum ni.. gi terjun tasik tu skang.. wahh.. wah.. suke2 je aku ni.. kalah cikgu cam ni..maap ye cikgu.. hehehe.. lebih kuah dari sudu plak..

Saat boring telah melanda.. lame plak klas hubby ni.. so sume mende nak snap.. sape pandai cube teka ape yang mamat alan tengok??? hahhaha.. tibe2 nak wat contest plak.. tak de mane la saya rajin wat contest.. anda nak tau?? mesti la nak kan..

Yaaa.. ini la die yang mamat alan tengok.. nyamok seko ni la yang jadi perhatian budak kecik ni.. patah dah satu kaki.. banyak nyamok kat sini.. agak2 kene bawak kelambu tak?? kene kot.. kang abes bintat2 satu badan..

Baru saya tau yang saya berada di seksyen 7 rupenye.. area shah alam ni memang saya tak tau sangat..

Ape yang ditengok kat nurul punye camera tu yang oi?? nurul pon join gak.. nurul tu officemate hubby.. nurul muke cam tak puas tak je.. bebawak besabar ye.. cikgu ade.. tanye je..

Seb baik bawak ear phone.. boleh la ilangkan boring dengar X FM.. suke dengar sebab tak de iklan.. sume lagu je.. layan beb.. lagu dari kumpulan Melastik Bintang pon ade.. drummer group ni my classmate mase study dulu.. caya la Zubair.. hehhehe..

Penat dah duduk.. kene bangun gak ni jalan2.. mamat alan pon cam bosan je dok kat meja cator ni..

Peringatan ye wat semua pengunjung.. perkara yang dilarang jangan dibuat..kang kene denda bayar RM1000.00


Ni plak namenye memory tree.. macam2 name ade kat sini.. boleh la kalau sesape yang nak abadikan name kat pokok ni.. tapi nanti kalau dah break off jangan ditebang pulak pokok ni.. pokok ni bukan bapak kau yang punya tau..

Jalan jalan dan jalan lagi.. nampak ke??? sebenarnye ade burung merak kat situ.. macam tak nampak je kan..

Time ni baru balik dari toilet selepas tukar pampers mamat alan yang dah memberat.. toilet tu dekat ngan pejabat renjer.. dekat ngan pintu masok..

Saya dari tandas.. huhuhu.. nak ke mane?? ikot je anak panah..

Tinggalkan mamat alan kejap kat situ semata2 nak amek gamba galeri ni.. tak naik pon.. tak tau ape yang ade kat atas tu.. kalau pegi lain kali boleh la teroka ape yang ade kat situ.. huhuhu..

Cantek signboard die.. macam jalan2 cari makan.. lapar dah ni.. lambat lagi ke nak abes klas hubby ni.. adoiii.. nampak signboard pon dah rase lapar.. blom nampak makanan lagi ni..

Huhh.. blom abes rupenye.. penat dah dok pusing2 tasik sambil tolak stroller ni.. time ni group hubby ngah pilih gamba terbaik nak tunjuk kat cikgu.. dah blajar kene la tunjuk ape yang diajar.. btol tak..

Sambil menunggu hubby gi amek gamba pokok duit2 ni dulu.. agak2 budak2 skang ni tau ke ni pokok ape..

Akhirnye klas abes gak.. cikgu n da geng tengah setting camera nak amek gambo student..

Yeaayy klas dah abes.. sume muke dah masok camera.. kalau ade klas lagi roger2 ye.. ish.. macam saya plak yg join klas ni..

Mamat alan yang bertukar wajah.. tuka baju sebab muntah mase isap susu.. seb baik sikit je die muntah.. tapi kene gak la baju kemeja yang die pakai tu..

Lapar dah nih.. beday gurl wish nak makan pizza.. hehehhe.. syoknye..

Chicken soup + pepper.. kalau dapat 2 mangkok pon saya boleh abeskan sorang.. hehehhe... sangat suke.. =D


Pizza thai seafood.. suke gile.. kenyang perot.. dah makan trus balik rumah.. masa untuk merahat2kab diri.. hehehhe.. pape pon time kaseh to my hubby coz bawak gi klas.. walaupon boring tapi best sebab dapat makan pizza.. hehhehe.. lap u lah..

6 juta comments on "13 Nov 2010.."

DKosongLapan on November 16, 2010 5:00 PM said...

ghajin beno le mike satu pemili berjalan yeee...bagoih

eda_ej on November 16, 2010 5:19 PM said...

tengah asben teman ghajin bawak ni baik ngikot.. kalo idak duduk ghumah aje le.. hehehe..

Nini D.. on November 18, 2010 9:17 AM said...

sakan berjalan!..apepun,...selamat hari lahir

eda_ej on November 18, 2010 10:02 AM said...

ye aku memang bejalan kaki.. penat.. tu pon tak abes pusing satu tasik n tq for ur wish.. =D

neyza mokhtar on November 22, 2010 9:53 AM said...

oitt..bila plak aku dating kat situ?

eda_ej on November 22, 2010 11:15 AM said...

huhuhu.. time LI dulu ko tak dating situ ek.. salah la plak..

 

Once Upon A Time Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez