Powered by Blogger.

Monday, November 8, 2010

Sate Kajang Haji Samuri..


Jumaat malam sabtu yang lepas kitorang 3 branak ngan lat n ewa 4 branak nak pegi makan Sate Kajang Haji Samuri yang kat hulu klang.. dekat2 ngan zoo negara.. 1st time saya pegi nih.. dulu hubby ade la pegi mase saya dalam pantang.. cam ne nak ikot saya kat kampung mase tu.. redho je la.. dah lame dah puan ewa ngan en lat ni ajak kuar makan sate kajang.. tapi asek ade je aral yang melintang.. so jumaat malam sabtu lepas baru la sempat pegi..

Ni la die puan ewa n faris.. faris ni baru 6 bulan..

Bile si ibu dah pegang adik, so ayah kene pegang abang la plak.. hehheh.. ni en lat ngan ammar.. umo ammar baru setahun 7 bulan.. jangan main2 ngan ammar ni.. ganas tau.. hehhehe..

Yang ni mesti la mamat alan.. tak tau la nape die malu plak tengok camera malam ni.. selalunye tu pantang jumpe..

My hubby mase ni ngah bz meng'order' satey.. sebenarnye kitorang memang dah semangat nak makan sate kajang haji samuri ni.. tapi mase kitorang datang orang ramai sangat.. nak duduk pon tak de tempat.. oarang yang berator nak beli satey pon panjang.. tengok orang yang makan kat dalam tu macam tak luak2 pon, jadi kitorang tak jadi la makan kat situ malam tu.. tapow je la jawabnye..
So makan kitorang pon makan la satey kajang haji samuri kat rumah en lat.. huhuhu.. tak dapek la makan dalam suasana kat kedai.. tak pe la, dah tapow ni kalau makan kat kedai pon rase die same gak.. huhuhu.. yang penting dapat makan satey.. hehhehe..pape pon time kaseh en lat sebab blanje kitorang makan satey.. lain kali blanje la lagi ye..

4 juta comments on "Sate Kajang Haji Samuri.."

Nini D.. on November 09, 2010 8:10 AM said...

hihihih....mat alan mkn xsate?...afif suka sgt mkn nasi impit je..sate tu ikut mood dia

eda~ejai on November 09, 2010 8:34 AM said...

mat alan tak makan pon.. mak pak die je yang melahap satey.. kikiki..

deeja on November 16, 2010 12:52 AM said...

salam,berapa harga secucuk sate too?

eda_ej on November 16, 2010 7:40 AM said...

tak ingat la pulak bape harga secucuk.. nnt tye kat hubby..

 

Once Upon A Time Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez