Powered by Blogger.

Saturday, January 1, 2011

Tahun Baru..



Disebabkan sume orang nak wish epy new year, so aku pon nak wish gak epy new year kat kawan2 blogger sume.. pada aku tak de ape yang beza pon.. beganti tahun ke, bulan ke, minggu ke waima hari pon aku tak rase ade yang berubah.. melainkan pertambahan umo dan kedut2 kat muke aku nih.. aku dah rasekan yang aku ni makin tue kerepot.. walau beganti tahun pon rutin harian tetap same.. tak de yang beza.. kalau orang lain tu kalau beganti tahun ade ke yang celik2 mate terus dapat duit bejuta2 lemon kat atas katil?? kalau ade bagus gak... share skit ngan aku yang byk utang nih.. utang PTPTN.. hahahhha...

Walaupon hari ni dah masok tahun 2011.. mate aku still tekebil2.. macam tak caye je dah masok taun baru.. perlu ke aku sepak muke aku?? tak perlu kot.. sebab malam tadi aku dah nampak bunge api yang jiran setaman aku ni pasang.. cukup la tu.. sakit telinga aku.. mujur budak kecik tu tak bangun.. kat tv pon dah sebut2 ari ni udah 2011.. kejap je kan..

Orang kate kalau ade peristiwa pahit yang kite lalu tahun lepas kite kene lupekan.. cume yang manis je boleh dibawak ke tahun depan.. huhuhu.. pada aku pahit ke manis ke baik angkot sume.. mane la tau yang pahit tu pon begune gak.. orang kate pahit tu ubat.. hehehee.. boleh gune ke aku yang aku cakap nih??? ikot suke laa.. kalo nak amek.. kalo tak nak pon aku tak rugi pape..

Azam?? kalau tahun baru ni memang tak boleh lari dari cite pasal azam tahun baru kan.. azam aku?? ntah la.. azam tahun2 yang lepas pon tak lepas2 lagi.. perlu ke aku tanam azam baru walhal azam tahun2 lepas aku belom dapat?? lantak la.. ade aku kesah.. skang ni ape yang ade kat depan mate ni dulu aku hadap.. kalo aku dok berangan mende2 yang belom aku dapat pon buang mase je.. betol tak..

Dah la.. cukup la entry aku yang berape kerat ni untuk tahun baru.. selamat tahun baru 2011..




Nota kaki~tibe2 rase nak pakai 'aku'.. rase macam lebih 'dekat' ye dak.. =)

5 juta comments on "Tahun Baru.."

Nini D.. on January 01, 2011 4:55 PM said...

uish...aku sokong bebeno apa yg ko tulih nih...

~betolla...'aku' lg best!~

eda_ej on January 01, 2011 5:06 PM said...

'aku' lebih dekat dihati.. hahhhaah..

firna on January 03, 2011 12:13 PM said...

betolx3...tak kenal pun org kata cam kenal. hehehe =) Lebih dekat dan terlekat dalam jiwa...

neyza mokhtar on January 04, 2011 12:05 PM said...

xsempat nak pikir pasal azam tahun baru...tolon pikirkan boleh?hehe...

eda_ej on January 04, 2011 12:37 PM said...

mama~lebih telekat dalam jiwa.. heheheh.. i like..

niza~azam aku pon tak tepikir lagi mau pikir azam org.. kalu aku soh ko beazam tahun ni branak lagi taun ni ko nak?? hehhhe..

 

Once Upon A Time Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez