Powered by Blogger.

Sunday, January 9, 2011

Lappy, Laptop, Notebook..


Ini lappy kure2 aku.. walaupon die kure2 tapi aku sayang die.. die banyak bejasa kat aku.. dari aku study sampai la skarang.. mase study aku banyak kene wat assignment.. bayangkan la sume subjek kalau wat assignment kene pakai computer.. setiap subjek pakai software yang berbeza.. kecuali subjek math.. hhuh.. sangat berjasa.. dan sekarang die berjasa juge sebab slalu hilangkan keboringan aku kat rumah.. tapi kadang2 die gak wat aku jadi lebih boring kalau line tenet menjunam.. tak kisah la.. yang penting aku sayang die.. (abaikan anak panah tu ye..)

Yang ni plak lappy hubby.. yang belah kanan tu.. bukan yang blag kiri ye.. tapi opis punye la.. banyak gak jasa.. sume keje hubby buat kat situ.. macam2.. aku nak nyebut satu2 pon bukan aku tau keje2 opis nih..


Disebabkan mamat alan tak de lappy, so hubby belikan la lappy ni untuk die.. ye la asek dok kacau lappy mak pak die je kan.. baik bagi sebijik.. walaupon harganya idak le mahal mane tapi boleh la dari tak de.. murah je.. made in china.. doploh hengget lebih rasenye.. beli kat tesco..

Kotak memang aku tak bagi hubby bukak.. kalau dibukak mau dicampak2nye lappy nih.. kalau masih dalam kotak susah la skit die nak campak2..

Amacam?? ok tak? ok le.. janji kuar bunyik.. tak de la mamat alan kacau ibu n abah die lagi sebab die pon dah ade lappy sendiri.. hehhehe..


Antara perkhidmatan yang beriakn oleh lappy ini adalah seperti berikot:



Ade ke mak pak yang kenan??? kalo kenan pegi je kat tesco.. carik je.. insyaAllah jumpe..

7 juta comments on "Lappy, Laptop, Notebook.."

~najwa~ on January 09, 2011 1:20 PM said...

ada ke jual kat TESCo? mmg nak cari utk Fan satu. tau dak harga kalau kat ToysRus, > rm150...
pegang ajelah, tak jd nak beli, uhuhuh.

Nini D.. on January 09, 2011 2:54 PM said...

buleh beno kalo beli utk afif nih..

eda_ej on January 09, 2011 4:07 PM said...

kak najwa~ari tu ujung taun ade jual.. nak abeskan stok kot.. paling mahal pon 90++ je.. ok la.. tapi kalo skang tak tau la plak ade jual lagi ke tak.. janji bunyik..

emy~beli la weh.. murah je.. dulu2 aku ingat mende ni mahal.. hehehhe..

neyza mokhtar on January 09, 2011 9:32 PM said...

ingat lagi..laptop ko ngan ikin la paling canggih time blajo dulu..mana tak nyer yang lain duk numpang je..org susah la katakan..hahaha..

eda_ej on January 09, 2011 10:04 PM said...

ish.. jgn le cam tu.. aku pon pow org.. bukan pakai duit sdirik.. hehheh... byk jasa kan..

azura samsuddin on January 10, 2011 9:22 AM said...

zura de tag eda join GA

http://azurasamsuddin-contest.blogspot.com/2011/01/jom-follow-lampinkainsaya.html

nati join sama2 yer...

eda_ej on January 10, 2011 9:30 AM said...

insyaAllah.. nnt i join ye..

 

Once Upon A Time Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez