Powered by Blogger.

Saturday, January 15, 2011

Friendster & 11 Tahun..


Siang tadi lepas balik dari sarapan kat mamak tibe2 rase rindu nak bukak Friendster.. lame gile aku tak bukak sejak ade Facebook.. jangan tak caye dulu pon aku ade buat blog kat friendster.. mase tu tak reti nak berblog kat blogspot ni..

Tengok la, gamba pon pakai gamba raye tahun 2009.. lame dah tak up date pon.. bile dah bukak friendster nih tengok2 la sume..scroll sampai kebawah.. tenampak plak lylipie tickers yang dah memang berabad aku tarok..

Hari ni genab 11 tahun aku couple ngan hubby rupenye.. kalo kawen ni mau anak dah dajah 4.. tiba2 plak pale otak aku macam masok mesin mase masok ke zaman couple tahun 2000 dulu.. nak cite kat sini ke?? tak yah la kot.. panjang sangat.. kang sampai esok aku menaip tak abes2.. cite mase zaman couple memang sonok.. antara yang aku ingat couple ngan hubby dulu pernah gak la pompuan kem salam maut kat aku sebab aku kuar jenjalan kat pekan telok intan ngan hubby.. ye la, kitorang kan skolah lain2.. aku skolah kat teknik manjung, hubby plak teknik telok intan.. hehehhe.. bile ingat balik macam nak gelak je.. sape yang kem salam? tak pe la.. tak yah la aku huraikan.. yang penting aku sayang mr ejai n mamat alan.. tanpa mr ejai, mamat alan mesti tak de kan.. =D

6 juta comments on "Friendster & 11 Tahun.."

Nini D.. on January 16, 2011 9:06 AM said...

aku sayang jugak.....ko!...kikiki

eda_ej on January 16, 2011 9:15 AM said...

juga aku sayang ko.. hehehhehe..

~najwa~ on January 16, 2011 12:10 PM said...

pikir2 balik..ape ke bendanya 'kirim salam maut' tu kan,kan..ahaha..budak2..

eda_ej on January 16, 2011 12:53 PM said...

hahahhah.. bile pikir2 balik memang lawak.. =D

ejai_ej on January 17, 2011 3:23 PM said...

kak najwa~~hahahha.. yang kirim salam maut tu ader kes kak.. hahahha.. sian.. tak pepasal kener salam maut.. hahahahha

eda_ej on January 17, 2011 3:43 PM said...

si tipah yang blur2 pada ketika itu telah teraniaya.. kesian.. hehhehe..

 

Once Upon A Time Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez