Powered by Blogger.

Monday, January 10, 2011

Pokcik Menang Moto...


Patang semalam, dalam kol 3 petang my pren puan emy msg.. die kate "Jgn lupa g tngok blog aku.skarang!" bunyik cam ade hal penting.. risau gak aku nih.. aku reply balik kate aku kat umah macik kat pandan jaya.. puan emy kate die ade wat contest tapi 8 jam je.. huhuhu.. disebabkab sepupu hubby pon ngan bukak lappy, so aku pon menumpang le lappy si nurul tu kejap.. hehehe..

Kat tempat komen tu la aku letak jawapan.. sebenarnye puan emy buat contest teka bape banyak duit yang die gune untuk isi minyak kete.. kalau nak tau pegi je la kat blog beliau ye..


Setelah 8 jam akhirnye contest ditutup.. jawapan untuk contest tu pon puan emy publish.. hehehhe.. tak sangke btol kurang satu sen je dari jawapan yang aku teka.. jawapan ni pon aku bincang ngan hubby.. hadiah pon kene share gak la nih..


Walaupon tak dapat no 1, dapat no 2 pon ok sangat dah tu.. rase cam nak lompat2 je..


Yaaa.. itu la hadiah yang aku dapat.. bukan semua.. dapat satu je.. yang ade no 2 tu.. hehhehhe.. dapat eye shadow u.. kalau hadiah cam ni buleh ke nak share ngan hubby?? hehhehhe... pape pon time kaseh banyak2 kat puan emy sebab menganjurkan contest ni.. kalau ade contest cam ni lagi roger2 la aku ye..

11 juta comments on "Pokcik Menang Moto..."

ejai_ej on January 10, 2011 1:23 PM said...

argh... takder..takde... kater td nak share.. tak kire.. eye shadow pon eye shadow la.. abang dah tolong kasik jawapan, hampir betol plak tu.. sok pepagi makeupkan abang time nak ge office ek... janji share..hahahhaha

eda_ej on January 10, 2011 1:39 PM said...

okok.. esok pagi i mekapkan u ye sayang.. esok pagi mate kompom wane wani.. harap tak de la sape yang tekujat kat opis nnt.. hehhehe..

Nini D.. on January 10, 2011 2:06 PM said...

hahahahahahahahha....esok ko buh gmbo dlm blog eh..gambo mata si ejai kene mekap....

eda_ej on January 10, 2011 2:17 PM said...

aku bukan tak nak boh dlm blog, tp aku takot org kompius kang.. ye la tarok aisedo kat mate ngan lebam kat mate pon lebih kurang je rupenye.. hehehhe..

a'in fajar on January 10, 2011 11:58 PM said...

wah!!! bestnya dpt hadiah..
hahahaha lawakla korg ni..

shima on January 11, 2011 9:45 AM said...

amboi makngahhh ..pasni bergaya le ko..ber eyesedoww bagai hikhik

DKosongLapan on January 11, 2011 9:53 AM said...

tahniah...tahniahhh.......

SyUhAdA on January 11, 2011 12:07 PM said...

thniah ye~!

eda_ej on January 14, 2011 12:40 PM said...

time kaseh syuhada.. =D

afzan on January 15, 2011 8:00 PM said...

wah, ni memang mengalahkan sotong paul yang femes masa kat WC haritu ni. bolehla jadik ahli nujum mak eda lepas ni.

eda_ej on January 15, 2011 8:48 PM said...

kebetulan aje.. lagi pon bukan betol2 tepat.. kurang satu sen..

 

Once Upon A Time Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez