Powered by Blogger.

Friday, January 28, 2011

Jemu..


Jemu dah aku ngan rupe keadaan blog aku.. dah lame nak tuka.. tapi biase la.. kalau nak tuka pon kene amek mase gak.. pas tu nak carik wajah baru lagi.. sume tu makan mase dengan keadaan tenet yang sangat slow nih.. kalau nak diikotkan dari awal bulan januari ari tu aku dah nak tuka.. tapi proses mancari dan menyelamat tu lambat..

Biase la, bende kalau dah tak de memang kite akan rindu2.. mase ade depan mate asek kate jemu je.. skang ni aku cam rindu plak kat rupa paras blg aku yang dulu.. huhuhu.. redhokan ia pergi.. sadis.. sadis..

So inilah rupa paras yang baru.. tapi ni pon mungkin hanya untuk semantare je kot.. sakit plak mate aku tengok warna terang2 nih.. tapi wat mase ni aku pakai yang ni dulu.. lepas balik dari kampung nanti aku tuka baju lain.. tu pon kalau sempat la..

Wat pengetahuan kawan2, insyaAllah aku akan balik ke kampung esok.. nak singgah Tanjung Malim skali sebab nak pegi kenduri kawan kawen.. hubby ajak cuti seminggu kat kampung.. huhuhu.. harap2 ade la line broadband kat kampung.. bosan2 nanti boleh la aku update blog.. hehhehe.. okey la, nanti kalau kat kampung terdapatnye line broadband yang sangat kencang, aku ku update sumenye di sini.. babai..

11 juta comments on "Jemu.."

Nini D.. on January 28, 2011 10:10 PM said...

selamat balik kg....hukhukhuk...
lamanye ko balik...jgn lupa singgah Taiping..

Nini D.. on January 28, 2011 10:10 PM said...

lupa plak...aku suka baju baru blog ko...cun!!

a'in fajar on January 28, 2011 10:43 PM said...

haa mmg sakit mate merahnye mak ngah..tapi cute ada ank ayam hehehe..
best nyer blk kpg seminggu.aku balik 4 ari je..rabu br blk..

eda_ej on January 28, 2011 11:48 PM said...

emy~aku on je kalo singgah teypeng.. takot big boss je yang tak mo..

ain~anak la ayam, anak ayam turun sepuluh.. mati seekor mati seekor tinggal sembilan.. hehehhe...

DKosongLapan on January 29, 2011 1:46 AM said...

ni kalo oghang memule masok udah tau ni blog oghang Pompuan.....banyak cighi2 pompuan ade kat sini....tak caye????.....errr..lupe nak tanye mike Yong....mike balik kg kat mane???? awok tau le mike kat Perak...tapi tak tau kat mane...

eda_ej on January 29, 2011 7:23 AM said...

teman balik ke 36200 selekoh perak.. moh le kite ke Jam Condong.. hehehhhe..

~najwa~ on January 29, 2011 1:22 PM said...

selamat pulang, selamat jalan, hepi holiday....

template baru cantik - tp mungkin wording nya agak kecik sket (maklumlah, spec ni dah tebal, heheh)

PUANSTOBERI on January 29, 2011 8:51 PM said...

cantik ah 'baju' baru ni. akak sker je.
Balik kg juge ye. Sama la kita. tapi akak balik kejap je. Ari Selasa da kembali ke KL.
Selamat pulang ke Selekoh la yer. hihi

eda_ej on January 29, 2011 10:58 PM said...

kak najwa~mekaseh kak najwa.. memang ade ati nak tuka.. kasi lagi besa tulisan tu.. memang kecik pon.. sakit mate kan nak bace.. =D

kak ida~akak suke ek baju baru ni.. tak tau la sampai bile betahannye.. pape pon time kaseh ye.. hidop SELEKOH!!! heheheh..

neyza mokhtar on January 31, 2011 10:43 AM said...

huhu..cam ne bleh sama rasa ni..aku pun dah nyampah ngan muka blog aku..baru cadang2 nak tukor lain..bagus2!hehe

shima on February 07, 2011 11:27 AM said...

lain dh ruper..tp aku xsukala xde tarik ko update..jam je ada..tukarla setting ke tarikh dan jam

 

Once Upon A Time Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez