Powered by Blogger.

Monday, January 31, 2011

Sudah Mahu 'Ehem-ehem'..


Sakarang aku bersiaran dari rumah MIL.. huhuhu..

Alhamdulillah semua dah berjalan dengan lancar semalam.. my niece Lin dah selamat ditunangkan dengan jejaka idamannya.. tahniah Lin.. aku tumpang sonok.. heheheh.. dalam suasana majlis yang sangat sederhana Lin dah pon bertunang.. tak de banyak barang2 hantaran pon.. bawak yang mane penting je.. cincin dua bentuk.. cincin merisik dan berunang.. tepak sireh pon tak de.. yang penting niat nak betunang tu kan.. Lin dapat orang Segamat.. atenye jadi orang johor le.. kalau tak de aral melintang, insyaAllah dierang akan disatukan bulan June nanti.. lagi cepat lagi bagus kan..





Cite sedey plak.. my cucu Danial masok wad hari ni sebab my niece azu msg tadi kate sel darah puteh Danial banyak dari darah merah.. semalam nampak macam dah kebah je demam Danial tu.. dah boleh gelak2.. dah boleh ajak main walaupon mase mule2 sampai tu die monyok je.. kak siti pon kat hospital manjung kene masokkan tiup sebab mase operate minggu lepas dokto tertoreh salur kencing kak siti.. udah bocor pulak.. wat mase ni kak siti akan kene tahan kat ward 2 hari.. semoga semua urusan dipermudahkan la olehNya.. aminn..




Nota kaki~masok gambo skit je dulu sebab tenet slow..

4 juta comments on "Sudah Mahu 'Ehem-ehem'.."

azeila eila on January 31, 2011 11:28 AM said...

alamak, gambo tgn je ke?gamba tuan punye bdn cmne? congrats cik lin!

Nini D.. on January 31, 2011 12:33 PM said...

mana lagik gambo?????!!!

~najwa~ on January 31, 2011 2:50 PM said...

biar simple, asalkan berkat ;)

tahniah juga pd cik lin. cup cakes tu cute sgt..cantik!

shima on February 07, 2011 11:26 AM said...

tahniah lin..

 

Once Upon A Time Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez