Powered by Blogger.

Wednesday, January 12, 2011

Hadiah Dah Sampai..


Hadiah yang ditunggu2 dah selamat sampai semalam.. postman tu tarok kat postbox je.. seb baik hubby gi tengok postbox semalam.. hehehhe..

Name aku le tu..

Hadiah mesti la dari Nini D.. tapi aku panggil die Emy..

Ni la hadiahnye.. meriah ko.. ingat dapat eye shadow je.. rupe2nye dapat kupiah ngan Pharmaton.. bagus untuk kesihatan pharmaton ni.. kupiah tu mesti la untuk hubby kan.. hubby pon dapat hadiah sebab menyumbangkan jawapan kat contest tu..

Paling menyerlah mesti la eye shadow ni.. huhuhu... kalo aku pakai ni mau bling2 klopak moto den..


MAC ko.. jangan memain.. mahey nih..

Ado yang jeles?? mesti ado kan.. rejeki aku hari ni.. esok luse ntah2 rejeki korang plak kan..

Pape pon time kaseh puan emy coz menganjurkan contest yang seumpama ini.. i lap u lah.. hehehhe..
=D

6 juta comments on "Hadiah Dah Sampai.."

Nini D.. on January 12, 2011 12:04 PM said...

muat x kepala laki ko pakai kopiah tu??

DKosongLapan on January 12, 2011 1:38 PM said...

errrr......YOng...hasben mike dapat kopiah??? mike patot dapat jilbab....hehehehe

eda_ej on January 12, 2011 1:53 PM said...

emy~tak bape muat.. kepale en ejai beso.. tp die kate kupiah tu santek..

yeop~udah orang yang bg.. teman ambek aje.. rejeki jgn ditolak ye dak..

ejai_ej on January 12, 2011 2:07 PM said...

heheheh.. takde hal la kupiah kecik.. bley adjust kepala ikot size kupiah. hehehehhe

neyza mokhtar on January 14, 2011 11:33 AM said...

mato ke moto?huhu..

eda_ej on January 14, 2011 12:43 PM said...

mato = mata (loghat nogoghi)

 

Once Upon A Time Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez