Powered by Blogger.

Sunday, January 23, 2011

Selamat Sudah..


Semalam kak siti wife along telah selamat kene operate kat Klinik Yasmin Manjung.. sakit orang pompuan.. aku nak cite detail pon tak tau sangat ape yang sebenarnye jadi.. ape yang aku dapat bagi tau kak siti sakit kat bahagian perot.. dah selamat dah.. alhamdulillah.. skang ni pon dah kuar ward.. dah ade kat rumah.. aku doa dari jauh je la.. insyaAllah minggu depan aku balik kampung boleh la tengok2 kat siti.. semoga kak siti cepat sihat.. nanti boleh cepat dapat menantu.. hehhehehe..

5 juta comments on "Selamat Sudah.."

Nini D.. on January 23, 2011 5:26 PM said...

sakit apa?...

eda_ej on January 23, 2011 6:24 PM said...

tak tau la.. belom jumpe tuan punye badan.. nnt dah jumpe aku interview abes2..

cik on January 24, 2011 10:50 AM said...

Klu x salah aku name saintifik sakit 2 ENDOMETRIOSIS means benda 2 wujud bile kite mengalami senggugut mse period...sape yg de senggugut 2 walaupn x slalu or kejap2..2 pn dh ade tande2 awl utk kena sakit nih..mak aku punye dh besar mcm kepale baby yg baru lahir 2...x dpt kesan awal, makin lame makin besar lah..klu de senggugut 2 jgn just mkn ubat than sakit je..trus g jumpe pakar sakit puan..mak aku dh tahan sakit since 2005/2006 mcm 2...skang dh terpaksa buang skali ngan rahim..

eda_ej on January 24, 2011 11:07 AM said...

huh.. penyakit kak siti telah diterjemahkan oleh anaknye.. harap sume paham ye..

cik on January 24, 2011 11:53 AM said...

takut aku..doktor ckp penyakit keturunan...kat aku maybe dh de skit..aku pon senggugut tp x slalu..kena g check gak nih..padahal mak aku tiap2 tahun wat pap smear tp x dpt detect

 

Once Upon A Time Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez