Powered by Blogger.

Monday, January 24, 2011

Tak Stabil..


Dalam seminggu dua ni emosi aku cam tak stabil je..
tak tau la sebab ape..
perubahan hormon kot..
maklom je la orang pompuan ni memang suke betukar2 hormon..
paham2 udah le..
mungkin sebab perubahan hormon ni wat aku lagi malas nak update blog..
lagi pon rase cam tak de ape yang nak di update kan..
perkembangan jait manik dalam 40% lagi siap kot..
tapi bergantung pada tahap kerajinan aku gak..
ari ni aku tak sentuh pon jarum..
bile ntah nak siapnye..
tengok la nanti kot2 angin rajin aku datang..
dah la..
otak dah tepu..
tak tau nak cite ape..
tengok la nanti kot ade cite best boleh la aku share ngan korang..
babai.. assalamualaikom..

4 juta comments on "Tak Stabil.."

shima on January 25, 2011 10:19 AM said...

akupn tgh tepu beb..hehe

eda_ej on January 25, 2011 10:45 AM said...

samo la den..

Nini D.. on January 25, 2011 1:40 PM said...

aku pon..tu sebab blog aku dah berabuk!

eda_ej on January 25, 2011 2:03 PM said...

habok lagi banyak dari entry.. cam no??

 

Once Upon A Time Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez