Powered by Blogger.

Friday, January 21, 2011

Keje Die..


Ni bilik mamat alan.. tapi mamat alan still tido ngan kitorang lagi walau pon die dah ade bilik sendiri.. tilam 3 lapis ngan baju bajan die sume memang letak kat bilik ni.. katil je tak de lagi.. nnt2 la beli.. bukan penting sangat pon katil tu.. barang2 main die pon sume dah masok dalam bilik ni.. dulu barang main die letak kat hall je.. puzzle tu pon letak kat kat hall.. tapi kalau asek beselerak je sape yang tahan.. so angkot la bawak asok bilik.. cam ni la keadaan puzzle ni kalau lepe sekejap.. abes die punggah.. ape yang dicarik ntah..

Abes sume tanggal.. jenoh nak pasang balik.. sape yang kene buat kalau bukan ibu die nih..

Setelah bebarapa minit.. siap gak.. pas ni kene kunci bilik ni.. mamat alan tak boleh masok dah.. kalau nak masok pon kene pengawasan orang dewasa.. hahahha.. padan muke die..

9 juta comments on "Keje Die.."

DKosongLapan on January 21, 2011 1:02 PM said...

cik edaejai....
camtu lee....dah ade anak...keghenah anak2 ni kene dilayan......kalo tak kite yang layan sape algi kan??...walopon penatttt

neyza mokhtar on January 21, 2011 1:18 PM said...

CIK KO PUNYER DATE POST TU SILAP KER?NI EN3 BARU KAN?

eda_ej on January 21, 2011 1:27 PM said...

yeop~tu le, teman gagahkan juge le melayan..

niza~ko tau tak, sejak beberapa hari ni aku mmg ting tong skit.. macam dah lame sangat je aku tak update blog... aku yg ting tong..

~najwa~ on January 21, 2011 10:56 PM said...

irfan pun masih nak tidor kat ketiak ibu..

cam ne ek?

"ibu, meh la tido kat Fan, ooo..ibu"...
nak tergelak2 dia pangil cam tu..

eda_ej on January 22, 2011 9:27 AM said...

hahahhah.. lawak la irfan nih.. mesti comel kan.. =D

Nini D.. on January 23, 2011 5:25 PM said...

hahahha....tunggu je la kalo Afif pulak ada benda nih....

eda_ej on January 23, 2011 6:28 PM said...

aku dulu beli mende ni ingat kalo die main kat situ rase selesa la.. tak sejuk.. kalo jaoh pon tak sakit.. tp budak ni lagi kreatif dari aku... sabo je la..

Cik Moon on January 25, 2011 1:02 PM said...

alahai..sian mamat alan..xleh nak wat sepah lagi dah..hehe

eda_ej on January 25, 2011 1:08 PM said...

tak de nye die ta wat sepah.. kadang2 die curi2 masok gak bilik tu.. anak cam ni la.. sabo je le..

 

Once Upon A Time Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez