Powered by Blogger.

Friday, July 8, 2011

Tak Jadi Balik..


Mr ejai ajak balik kampung malam tadi.. tapi tak jadi.. mr ejai tak de la lambat sangat balik keje.. sampai rumah betol2 time azan mahgrib.. sempat la solat jemaah sesame..


Lepas solat beliau kate nak tido kejap.. takot mengantok mase dalam perjalanan balik kampung.. baik la tido dulu kan.. nampak cam nyenyak betol beliau tido.. bile kejut ajak balik beliau kate balik esok je.. huhuhu.. elok la pon.. sebab sejak kebelakangan ni beliau macam dah susah skit nak drive malam2.. cepat mengantok.. oleh yang demikian balik pagi aje la.. hehehhe..



Kenapa balik pagi ni?? sebab nak memeriahkan kenduri kawen adik puan emy petang nanti, esok dan luse.. hehehhe.. dan tak lupa juga nak amek barang2 kelengkapan besalin kak najwa n syikin (adik ipar).. syikin nak bepantang kat rumah mak metua die kat paloh, negeri sembilan.. so kemungkinan besar die tak sempat balik kampung dengan keadaan die yang tengah memboyot tu.. lagi pon due date die tengah bulan 8..



Semoga selamat la perjalanan kitorang pegi dan balik.. to puan emy, nantikan kedatangan aku anak branak ye.. simpan apam polca dot tu tau.. hehehhe..

5 juta comments on "Tak Jadi Balik.."

PUANSTOBERI on July 08, 2011 8:17 AM said...

Slamat blk kg Eda.
Akak pun balik jap gi. Insyaallah. Nak bodek bos mintak hafday sempena byk jalan kena ttp ni. Bahahah

neyza mokhtar on July 08, 2011 8:21 AM said...

paloh ke palong?

cik linda on July 08, 2011 10:35 AM said...

lorrr..ingatkan dh tdo nenyak kat kg..rupenye masih di sini..huhuu..x pe ar..yg penting slamat smpai...

~najwa~ on July 08, 2011 7:24 PM said...

ingatkan mmg x jadi balik kg... heheh.
tak pela, bila2 senang baru pos kan brg tu yer..tak usah kalut2, kang sakit perut ;)

afzan on July 10, 2011 12:01 PM said...

behla balik kampung. kitorang nak balik kampung sebulan sekali mmg payah. nila bahananya dok jauh. adeh!

 

Once Upon A Time Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez