Powered by Blogger.

Thursday, July 28, 2011

30 Weeks & 4 Days..


Huhuhu.. kejap je dah 30 minggu.. kurang dari 10 minggu je lagi nak memboyotkan diri.. harap2 bulan pose nanti larat la nak pose.. seb baik dah selamat ganti pose mase bulan syawal lepas..

Malam tadi cam susah skit nak tido bile si abang asek main tendang2 perot ibu je.. soh tido sebelah abah die tak mo plak.. bile si abang dah main tendang2 si adik yang maseh dalam karong ni pon ikot same nak menendang.. sabo je le.. bile dah kuar nanti jangan main sepak2 ok.. ibu puk due2 nanti..

Start dalam minggu ni si adik dah pandai wat keras2 plak.. kadang2 tak boleh bongkok skit.. rase cam dah belaga ngan tulang rusuk ibu.. so kene la menegak je.. larat ke kalo asek nak menegak manjang.. penat juge.. smoge dipermudahkan la urusan dari sebelom, semasa dan selepas besalin nanti.. walaupon ni 2nd time nak besalin tapi debarannye same je..



5 juta comments on "30 Weeks & 4 Days.."

Nini D.. on July 28, 2011 3:46 PM said...

moga semuanya ok...rindu aku saat perot keras-keras time pregnen!

eda_ej on July 28, 2011 3:56 PM said...

rindu ye.. ha pe lagi.. jalankan operasi cepat2.. hehehhe.. =D

PUANSTOBERI on July 28, 2011 4:34 PM said...

Insyaallah..seme akan ok.

Doakan akak lak dapat rasa perot keras keras tu ea.. :>

eda_ej on July 28, 2011 4:53 PM said...

insyaAllah.. tapi kan kak ida, kalo time keras2 tu memang payah skit nak tido.. serba tak kene.. =D

Lulu Caldina on July 31, 2011 8:13 PM said...

selamat menyambut bulan ramadan...
dan selamat berpuasa ;)

 

Once Upon A Time Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez