Powered by Blogger.

Monday, July 18, 2011

Bile Herman Tino Jadi Bapak..


Aku baru tengok video klip hafiz ni.. sebelom ni cume nampak kat iklan tv si hafiz ni dok lari2 sambil nyanyi2 muke sedey.. tapi tak pernak tengok full video klip die..











Walaupon sebelom ni Johan ade wat part nyanyi sambil belari kat maharaja lawak tapi aku tak tegerak pon ati nak tengok full video tu.. bile dah tengok rase cam nak tegelak walaupon itu lagu yang die nyanyi tu lagu sedih.. sebab ape?? sebab bapak hafiz tu Herman Tino.. sape la punye idea agaknye.. rambut memang sepesen.. kene btol herman tino tu jadi bapak.. tapi pelat jawa tak bley tinggal.. bile die bukak mulut je bunyi jawa gak yang kuar.. hahaha..


Nota kaki~aku pon anak jawa juge.. =)



2 juta comments on "Bile Herman Tino Jadi Bapak.."

ejai_ej on July 18, 2011 9:41 AM said...

naseb baik abang bukan jawe. hahahahah. lalalallala....

eda_ej on July 18, 2011 10:05 AM said...

lupe plak.. i kawen ngan omputeh..

tp bukan sume jawe rambut macam herman tino ye.. hehehhe..

 

Once Upon A Time Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez