Powered by Blogger.

Sunday, July 3, 2011

11 Tahun Yang Lalu..


Tetibe teringat 11 tahun lepas..


Ni mase form 5.. hari sabtu.. tak ingat bape hb.. mase ni budak2 skolah aku balik kampung.. mr ejai plak tak balik kampung tapi dapat kuar outing je.. maklom je la kitorang memang tak pernah sekolah same.. lokasi taman tapi sungai perak telok anson.. tukang amek gamba name die azizol kalau tak salah.. satu dorm ngan mr ejai rasenye.. hehehh.. frame plak aku beli kat english language society skolah aku.. tak ingat bape hengget.. saje bagi kat mr ejai mase tu.. tak sangke die tarok gamba kitorang.. hehehehe.. dan gamba tu maseh wujud.. alhamdulillah.. semoga kami bahagie sampai bile2.. aminn..












10 juta comments on "11 Tahun Yang Lalu.."

Nini D.. on July 03, 2011 11:00 AM said...

kene nyanyi lagu Alif Aziz & Joanna..
"kalau Cinta"

eda_ej on July 03, 2011 11:20 AM said...

time tu lagu tau blom ade lagi.. kalo ade kompom aku nyanyi.. hehehhe..

MommyRizmi on July 03, 2011 11:34 AM said...

tetiba tingat zaman skolah2 dulu gak..aku suka lagu kumpulan spring..tetiba encik afzan bg surat cintan cintun tulis lirik lagu itu..tapi lirik byk yg salah..huahuahua..

eda_ej on July 03, 2011 11:41 AM said...

hhahahhaha... lawak2.. agak2 time tu die tau tak lirik tu byk salah.. hehehhe..

PUANSTOBERI on July 03, 2011 4:06 PM said...

wah..bes tau..cinta di zaman sekolah sehingga ke jinjang pelamin :))

~najwa~ on July 03, 2011 4:09 PM said...

kaknajwa pun dulu pernah ada frame matahari sebijik mcm tu tau ;)
tapi tak ingat letak gambo apa..

eda_ej on July 03, 2011 4:29 PM said...

kak ida~banyak onak dan ranjau yang perlu ditempoh sebelom sampai ke jinjang pelamin.. huhuhuh..

kak najwa~wahhhh.. dah balik ye.. seb baik blom besalin.. hehhehe...

Cik Dya on July 03, 2011 7:21 PM said...

Sis, mai lah join GA saya
http://www.cikdya.com/

shima on July 04, 2011 9:39 AM said...

beb aku pn ada frame ni..hihi RM5 1 kannn

eda_ej on July 04, 2011 9:46 AM said...

haah la.. satu rm5.. baru ingat.. alaa.. time tu memang ramai yang beli frame ni.. aku yang bukan ahli pon beli.. hehehheh..

 

Once Upon A Time Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez