Powered by Blogger.

Wednesday, July 6, 2011

Arel..


Shahril Ghazali.. anak abang ngah aku.. yang no 3.. warne kulit die ikot abang ngah.. agak tinted skit.. abang ngah pon cenggitu... mungkin sebab tu abang ngah dulu masok tentera kot.. skang dah besara n dah bukak bengkel kete..

Ni gamba mase kenduri my niece kawen ari tu.. arel ngan danial.. arel yang dah 6 bulan tak potong rambut.. die tengah LI (Latihan Industri) sem lepas.. tengok la rambut die.. memang dah macam sarang tabuan.. hari isnin yang lepas arel dah pon selamat lapor diri untuk masuk sem 5.. kat poli PD.. oleh yang demikian beliau dengan rase berat hati telah pon memotong rambutnye.. hehehheh.. potong juge rambut ko tu rel..


Ni bukan gamba terbaru.. tapi lebih kurang cenggini la rupe die.. cilok dari FB die.. hehehhe..




Smart la skit.. ade la rupe student.. kalau tak orang mesti ingat kutu mane la sesat..


Yes.. yang ni memang gamba terbaru die.. udah potong rambut.. semenggah le sikit ghopenye.. time kaseh arel sebab ko tolong bibik ngan paman wat dadih ari tu walopon ko ade cilok dadih skit malam tu.. hehehhe.. boleh diharap arel ni.. awek pon tak de lagi.. walaupon die agak tinted skit tapi ati die baik.. rajin plak tu.. ade yang kenan?? buleh anta resume ye.. hehhehe.. ko blajo bebaik rel.. tinggal setaun je lagi ko nak abeh diploma.. blajo jangan main2..







Nota kaki~4 dari 5 gamba dicilok dari fb arel.. hehehhe..

2 juta comments on "Arel.."

cik linda on July 06, 2011 10:24 PM said...

nmpak la smart skit ha dh potong..abg cd ckp ko arel mcm anak org asli...huhuu...rambut terbaek punye...bkn senang nk dpt mcm ni...

eda_ej on July 06, 2011 10:47 PM said...

orang asli pon sedulur juge.. hehhee..

 

Once Upon A Time Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez