Powered by Blogger.

Tuesday, June 14, 2011

Ubat Penenang..


Ubat penenang harith dah pecah.. hadoi..


Ni la ubat penenang die kalau kitorang keluar.. bagi je diam la die.. tau la die godek2.. tapi dah pecah kat bucu bawah tu.. ni sume angkara die la.. walau pon dapat free mase mr ejai pegi staff retreat dulu tapi sayang juge.. bukan senang nak dapat mende mahal cam ni.. kalau nak beli rege die sibu lebeh rasenye.. idak le mampu.. kalau diberi pilihan banyak lagi mende yang boleh dibeli dengan duit sibu lebih tu..


Udah pecah.. retak pon dah banyak.. kaca yang dah tekeluar pon ade.. bahaye kan.. tapi maseh boleh pakai.. elok lagi.. cume luaran je yang sakit skit mate mandang..


Bucu die yang blah sini cam terok beno.. aku pon pernah sekali tecucuk kace yang kuar dari situ.. seb baik tak dalam..


Setelah sekian lame ipod tu pecah (ade la dekat 2-3 minggu kot) weekend lepas baru dapat jumpe cover die..

Ni la wajah baru ipod skarang.. selamat untuk dipegang kan.. hehehhe.. tutup terus kat tempat yang retak tu.. kenape warna merah??? kalau ikot ati nak warna biru.. tapi ni je yang ade.. warna merah dan tinggal satu je cover ipod kat kedai tu.. ok la ni.. beli pon yang tak ori.. kalau yang ori rege die dalam 200 rasenye.. beli yang murah2 udah le.. janji berbalut.. harap tak bertambah retak la ipod ni.. sayang wooo.. bukan senang org nak bagi free.. hehhehe...


6 juta comments on "Ubat Penenang.."

Nini D.. on June 14, 2011 1:41 PM said...

merah...i like!!

eda_ej on June 14, 2011 1:52 PM said...

aku merah ni tak bape gemo skit.. huhuhu..

PUANSTOBERI on June 14, 2011 2:13 PM said...

huhu.. da ada baju baru.. kaler merah lagik. hik hik

eda_ej on June 14, 2011 2:32 PM said...

haah.. kalo tak bolen aje..

afzan on June 18, 2011 9:28 AM said...

budak zaman sekarang, ipod jadik barang permainan. aku dulu2 main tutup botol je. ceh!

eda_ej on June 21, 2011 8:23 PM said...

ape buleh buat.. zaman dah berubah.. dunia dah maju.. huhuhu..

 

Once Upon A Time Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez