Powered by Blogger.

Thursday, June 30, 2011

Butang Snap..


Kat enrty sebelom2 ni aku ade cite pasal aku teringin sangat nak beli KAM Plastic Snap Pliers tu kan.. pernah nampak die punye butang? kat bawah ni ade gamba butang snap tu..



Photobucket



Ade yang macam bentuk paku payung kan..



Photobucket



Yang ni butang male..



Photobucket



Ini pulak die punye cap.. tiap kali nak letak butang male or female memang kene pakai cap satu..



Photobucket



Ni pulak butang female.. atenye mane buleh nak katop kalo due2 butang male ye dak.. hehhehe... kene la ade satu butang female..

Disebabkan aku dah phobia takot butang ni abes, makanye elok la aku beli je dulu butang ni sebelom ianye kehabisan stok walaupon KAM Plastic Snap Pliers tu maseh out of stock..



Photobucket

Hahaa.. amek ko.. 3 warne kali aku beli.. time kaseh kat my leply hubby mr ejai sebab sudi pickup kan bebutang ni kat Ampang Park minggu lepas.. kalau nak soh Tiny Tapir pos ke rumah pon boleh tapi cam mahal plak.. dan mr ejai pon sangat la baik ati nak tolong pickupkan.. pucuk dicite ulam mendatang la jawabnye.. hehehhe.. bile la agaknye boleh pakai bebutang ni ye.. ari2 dok nengok kat Tiny Tapir asek out of stock aje..



Nota kaki~mr ejai bukan tolong pickup aje, malah tolong baya skali.. perlukah untuk saye mengandung lagi tahun depan?? hehehehhe..

6 juta comments on "Butang Snap.."

Nini D.. on June 30, 2011 1:57 PM said...

perluke ko mengandung sklai lg thn depan?..ha.....sila buat "kertas keje" dulu ye untuk approval..

eda_ej on June 30, 2011 1:59 PM said...

hahahhaha... aku sokong.. bagus cadangan ko tu.. aku suke.. =D

shima on June 30, 2011 2:52 PM said...

aku rase ko mmg perlu nandong lagi lerrr..beshhh beshhh.. klu laki aku mau dikatanya jgn ikut napsuuu..sabo je

eda_ej on June 30, 2011 3:06 PM said...

hahahha.. laki ko ni ckp pasal jangan ikot napsu yang mane??? aku kopius ni..

ejai_ej on June 30, 2011 4:13 PM said...

huhuhu.. kalo rasa2 belom cukup letih nak jage anak boleh je ngandung lagi.. elok la tambah umah Nabi Muhammad. lalallalala.....

eda_ej on June 30, 2011 4:16 PM said...

pas tu kang jangan ade yang tanye makan pil kurus cap ape sampai kering kontang.. hahahhaha...

 

Once Upon A Time Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez