Powered by Blogger.

Sunday, June 26, 2011

Kempunan..


Aku mau ini..



Ini adalah KAM Plastic Snap Pliers.. mau keterangan lanjut boleh klik sini.. mende ni alat untuk pasang butang snap.. udah lame dok ngidam.. dekat 2-3 minggu dah dok usha mende ni kat Tiny Tapir.. dah tebayang kat pale otak.. macam2 boleh wat ngan mende ni.. panty liner yang aku wat dulu pon pasang butang katop je.. ingat nak pasang pakai butang snap.. kukuh skit.. aku pakai butang katop tu asek nak tanggal manjang.. kalau pakai butang snap tu kukuh skit la kot..

Tapi tu la.. lambat sangat betindak.. skarang udah OUT OF STOCK!!!!


Tengok le.. itu yang paling murah n cepat pulak la abes.. ari tu tengah ade tak nak beli.. tinggal la 2 pesen snap press yang mahal skit tu.. pada aku mahal banyak.. aku bukan nak pakai banyak pon.. ok la kot kalau aku nak beli yang murah tu kan.. aku dah email kat Tiny Tapir kasi cepat skit tambah stok.. harap2 jangan la lambat sangat.. kalau lambat sangat sampai sebulan mau aku beli gak yang mahal tu.. moga2 dapat la aku gunekan gajet ni sebelom aku molotop.. udah molotop kang takot tak sempat gune plak..


2 juta comments on "Kempunan.."

ejai_ej on June 26, 2011 11:43 PM said...

sesungguhnyer sao tu sebahagian daripada imannnnn.. sabo je le.. ye dak.. hahahha

eda_ej on June 26, 2011 11:54 PM said...

ye.. ngah sabo le ni.. nak nunggu lagi sebulan rase cam nak bejanggut..

 

Once Upon A Time Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez