Powered by Blogger.

Wednesday, June 29, 2011

Ketam.. Ketam.. Ketam..


Malam tadi mr ejai telah pon menunaikan hasrat hati aku nak makan ketam.. time kaseh sayang.. hehhehe... dari kemarin dah teringin.. tapi uncle jual ketam tu tak jual plak ari senin.. alhamdulillh semalam uncle tu ade.. yahhoooo...

Mr ejia beli 4 ekor ketam.. ok la tu... harith pon bukan makan sangat.. die lagi suke makan nasik dari ketam.. makan nasik ngan kuah ketam skit udah le.. bunyi die cam kejam ibu die kan.. bagi makan nasik ngan kuah je.. dah die yang tak nak.. bukan aku tak bagi..

Ni ketam hidangan malam tadi.. sume mr ejai yang masak.. aku masak nasik je.. hehehhe.. gile kenyang kitorang malam tadi.. sorang makan 2 ekor ketam pon dah sangat rase bebaloi.. kaki sampai kebas dok ngadap ketam tak abes2... nampak cam sikit je sorang makan 2 ekor tapi ketam ni besa.. huisshhh... aku tengok gamba ni pon dah teliur lagi.. agak2 ari ni mau ke mr ejai belikan ketam n masak utk aku lagi??? heheheh.. gile ketam aku skang nih..

11 juta comments on "Ketam.. Ketam.. Ketam.."

ejai_ej on June 29, 2011 4:54 PM said...

haish... tak elok makan banyak sangat. kang gaot. hahahhah

eda_ej on June 29, 2011 5:22 PM said...

ketam aje.. udang tak makan.. hehehe..

syafiqakarim on June 29, 2011 10:22 PM said...

sedapppp. tp allergic.
last makan masa 14 thn.skng da 21.
huhuh ;'(

eda_ej on June 29, 2011 10:26 PM said...

kalau tak bley makan tak pe.. jangan pakse.. abes menggaru satu badan kang..

Faaein Talip Roy on June 29, 2011 11:01 PM said...

ketam... sy allergic... huhuhu.. dari kecik sampai besau.. rasa2nya cam tak reti nak makan ketam.. =(

Nini D.. on June 30, 2011 8:17 AM said...

amboi...tukang komen no.1 tu..dan2 gaot!!

shima on June 30, 2011 8:48 AM said...

sedapnyee..besar selera ko eh ms nandong ni..hihi

eda_ej on June 30, 2011 9:08 AM said...

FTR~tak boleh makan tak pe.. banyak lagi mende yang boleh dimakan.. sabo ye..

emy~tu le pasey.. sabo je aku..

shima~selera beso ni begantong kepada poket si pembeli ketam.. kalo tengah berisi alhamdulillah.. kalo tengah kering telan ayo liyo je la jawabnye.. hehhhehe..

shima on June 30, 2011 9:17 AM said...

xpela..rezeki ko ler tu, dh dpt pun kan..hihi.. aku nandong selera xbape nak besor, hilang selera lagi ada le, mebe sbb aku kuat mkn kuat..wakakak

ejai_ej on June 30, 2011 4:03 PM said...

emy~~ yer la.. gaot.. bukan die yg gaot.. poket aku yg gaot sok.. huhuhu mahei weh.. sekilo 40 hengget.. isk...

eda_ej on June 30, 2011 4:08 PM said...

shima~ade time makan kuat.. ade time nak makan pon maleh sampai yang dalam perot udah pusing 360 nak makan tp aku yg malas makan..

sayang~tu kire murah sebab sayang yang masak.. ce makan kat luwo lagi mahal.. hehehhe..

 

Once Upon A Time Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez