Powered by Blogger.

Thursday, June 23, 2011

Belom Sempat Masokkan Gambar..


Alhamdulillah aku dah selamat sampai dari Lekir hari selasa lepas.. semalam tak sempat nak update blog sebab banyak mende nak settlekan kat rumah ni.. kemas rumah, cuci baju yang berbakol2 sampai tak de tempat nak sidai.. huhuhu..

Ingat hari ni nak tulis entry pasal my niece yang kawen ari tu.. tapi malang plak sebab bateri camera udah kong.. harith asek dok ulang2 tengok video dalam tu.. tu pasal cepat abes bateri die.. kalo nak kuarkan gamba kene caj bateri dulu.. memory card tak boleh plak nak cocok terus dari laptop.. so tunggu je la bateri caj.. nak amek gamba kat camera gabak mr ejai pon cam malas sebab gamba dalam tu banyak gile.. mau juling aku nengok kang..

Tak pe la.. wat mase ni aku tarok je gamba ni dulu.. ni pon satu je gamba yang aku sempat amek pakai hp mase kenduri ari tu..

Ni la die dua sepupu.. harith ngan alia anak kakak aku.. same besar mata budak due ni aku tengok.. hehhehhe.. alia ni skang study kat kolej jururawat sungai buluh.. dekat ngan spital sungai buluh rasenye.. aku pon tak penah pegi.. hehhehe.. tarok btol makcik die ni kan.. hahhaha..

K la, wat mase ni satu je gambo ade.. gambo yang lain tunggu la dalam petang ni or malam ni ye.. paling lambat pon esok la kot aku tarok.. harap kawan2 SEMAJA dapat bersaba menunggu gamba kawen cik lin.. hehhehe...

4 juta comments on "Belom Sempat Masokkan Gambar.."

Nini D.. on June 23, 2011 2:49 PM said...

aku sedang berusaha sabar nih

eda_ej on June 23, 2011 2:54 PM said...

bebawak besabo ye.. urut dada tu pelan2.. hehhhee..

~najwa~ on June 23, 2011 5:57 PM said...

aah ler, mata dua budak tu sama ;)


hah, cepat upload gambo ;)

eda_ej on June 23, 2011 6:00 PM said...

sabo ye.. sat je lagi..

 

Once Upon A Time Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez