Powered by Blogger.

Thursday, June 23, 2011

Lin & Shidi Nikah..


Seperti yang dijanjikan gambar pernikahan my niece akan terpapar di entry ini.. majlis akad nikah ni telah berlangsung di masjid batu 8 lekir perak.. maap le name masjid tu tak ingat.. huhuhu.. korang mesti malas nak bace byk2 kan.. jom layan gamba..

Cik lin.. pengantin yang nak benikah petang tu.. bedebo2 le tu.. kikiki..

Bersame bonda tersayang a.k.a kak siti kakak ipar aku..


Insan yang nak terima akad.. hencik shidi.. name betol die rashidi rasenye..


Antara yang memeriahkan suasanan.. duduk kat riba tu nurul anak my niece azu.. tengah tu kak ella wife abang man.. kanan sekali tu alia my niece juge anak kakak aku..


Tengah dengar tok kadi bagi ceramah kot..


Barang2 hantaran.. 5 berbalas 7 dulang.. ok la tu kan..


Bapak pengantin pompuan a.k.a abang long aku le.. hehheh.. amacam takot tak??? hahhhaha...


Antara orang2 yang berada dibelakang pengantin..


Ni pon orang kuat juge.. sape lagi kalau bukan mr ejai.. orang kuat angkat camera.. leteh weh angkat camera gabak tu lame2.. aku memang tak mampu..


Orang ni kalau tak de tak jalan gak majlis akad nikah.. ni la tok kadinye..


Haaaa... udah nak mule dah.. ni le saat2 yang dinanti..






Ni intro aje.. hehhehe..






Huhuhuhu.. tok kadi plak yang tak cukup napas.. nebes kot tok kadi ni.. hehehheh..






Cancel sebab pengantin laki sebut 'nya' 2 kali..







Alhamdulillah.. sah juge akhirnye.. udah jadi suami isteri yang sah..
Memberi mas kawen kepada isteri terchenta...




Pengantin laki dapat cincin.. pengantin pompuan pon dapat cincin juge tapi mane ntah gambo time sarong ke jari.. maap la ye.. tak jumpe gambo tu.. huhuhu..



Cium tangan suami..



Kucupan didahi..



Pengantin pompuan dapat gelang tangan juge..


Dah siap bersalam-salaman kat masjid so balik la ke rumah.. gambo time salam2 sume mood gempa bumi.. lebih baik tak yah tarok sebab boleh buat orang penin..




Lepas balik nikah pengantin pompuan posing la sorang2 kat atas pelamin.. pengantin laki terus balik ke homestay..




Pape pon tahniah.. semoga berkekalan ke akhir hayat.. gamba mase kenduri mungkin esok kot baru kuar sebab dalam camera cabok memang tak ade.. so mlm ni mase untuk mencilok sikit gambo time kenduri kat kemara gabak mr ejai..




Lupe nak kabo.. semua gamba yang diambek kat masjid tu my niece elis (kakak alia) yang tolong snapkan.. aku bg camera je.. aku bukan tak nak pegi masjid, cume takot harit tak boleh dok diam.. jenoh plak la aku nak mengejo plak kang...

13 juta comments on "Lin & Shidi Nikah.."

Nini D.. on June 23, 2011 8:50 PM said...

tahniah!!

Nini D.. on June 23, 2011 8:50 PM said...

tahniah!!

Nini D.. on June 23, 2011 8:50 PM said...

tahniah!!

Nini D.. on June 23, 2011 8:50 PM said...

tahniah!!

Nini D.. on June 23, 2011 8:50 PM said...

tahniah!!

Nini D.. on June 23, 2011 8:50 PM said...

tahniah!!

Nini D.. on June 23, 2011 8:50 PM said...

tahniah!!

Nini D.. on June 23, 2011 8:50 PM said...

tahniah!!

Nini D.. on June 23, 2011 8:50 PM said...

tahniah!!

Nini D.. on June 23, 2011 8:50 PM said...

tahniah!!

eda_ej on June 23, 2011 9:01 PM said...

saye bagi pihak cik lin nak ucapkan time keseh banyak2.. semangat puan emy nih..

azeila eila on June 24, 2011 9:19 AM said...

ko pehal emy.....joreng ke nerbes?hehe...ida, 1st congrats sbb preggie for 2nd baby...xsabo tggu dia kuar n 2nd congrats to Puan Lin....Lin aku ade msg ko kan?bg alamat taw..... :))

eda_ej on June 24, 2011 9:28 AM said...

kami sekeluarga nak ucapkan bebayak time kaseh.. =D

 

Once Upon A Time Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez