Powered by Blogger.

Thursday, April 1, 2010

Kedap Udara..



Rasenye ramai yang kenal ngan karektor carton ni kan.. ni la mak kat cite Atasyinchi tu.. hehehhe.. saya suke cite tu.. lawak tapi ade gak la mesej yang nak disampaikan.. disebabkab cite ni la saya baru terpandang bende ni kat econsave pagi td..



Hajat pegi econsave nak beli telur ngan top up susu Anlene tu je.. tapi bile jalan2 pusing econsave tu tejumpe plak klip untuk makanan ni.. tu pon kat tempat kepit baju..

Dulu2 ade gak ternampak klip ni kat econsave tapi tak tengok detail pon.. just lalu je.. tapi bile tengok cite carton Atasyinchi tu mak die ade guna klip ni.. pas tu baru la tau pe gune mende ni.. huhuhu.. saya ni memang lambat skit pasal mende2 ni.. sebelum ni memang pakai kepit baju or ikat pakai tali or getah je untuk elak angin masuk..

Sebelum..

Selepas..

Klip ni senang digunakan.. sangat sesuai untuk makanan yang berpaket2 untuk elak masok angin.. Selamat mencuba.. hehehe..

6 juta comments on "Kedap Udara.."

azeila eila on April 02, 2010 10:37 AM said...

wah...mcm best...aku suke tgk kartun tu nk sebut nama kartun tu pun best!oo...lg 1 muke mak dia tu ade iras2 muke ko ckit..sekian..itu saje..

eda~ejai on April 02, 2010 11:32 AM said...

ye kartun yang best.. macam muke aku ke?? jauh beno rupenye.. dahi aku tak luas cam tu.. huhuhhhu..

Nur A'in on April 02, 2010 2:15 PM said...

bgs-bgs ko tlh memberi idea yg sgt bgs, yelah byk jg makanan dlm plastik...

eda~ejai on April 02, 2010 2:55 PM said...

boleh la carik kat kedai yg dekat2 umah ko ye.. murah je..

shima on April 02, 2010 3:30 PM said...

wei ko ni wat lawak je..wakaka

eda~ejai on April 02, 2010 4:10 PM said...

lawak mende.. aku tak join raja lawak pon..

 

Once Upon A Time Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez