Powered by Blogger.

Wednesday, April 21, 2010

Shukor & Wahieda Part II


Video ni sempat hubby record mase malam selepas kenduri kat rumah shukor hari tu.. malam tu tak de la makan2 just acara bukak hadiah je.. tapi sebelum bukak hadiah pengantin kene bace ape yang pasangan dierang tulis.. macam mane boleh kenal.. 1st jumpe kat ne.. lebih kurang cam tu la.. romantik kan.. hehehe.. pape pon bagi kawan2 yang tak sempat nak datang malam tu boleh la tengok video ni.. so layannn..




(video ni tak sempat abes record sebab bateri camera dah habis.. sorry ye..)

4 juta comments on "Shukor & Wahieda Part II"

Nini dear.. on April 21, 2010 10:26 AM said...

adeh..kalo aku la kene tulih cmne kitaorg kenal..mau terbahak2 semua org..haha

Noraini on April 21, 2010 10:44 AM said...

romantiknye sesi tp kelaka gile...cube tanya ujang nadia mana tu?siap cite blakang tu!haha...xabis2 la si shukor ni berjiwang karatnye...lucu sgt!

eda~ejai on April 21, 2010 11:02 AM said...

memang nak tegelak pon.. lawak sangat.. tp romantik.. hehehhe..

ejai-eda on April 21, 2010 12:22 PM said...

hahahha.. nadia tu ader lah.. hahahah.. tak baik ani nak ckp siapa nadia tu.. biarlah menjadi kenangan suko ngan kitaorg je.. hahhah.. kalo aku citer asal nadia takot die nangis plak.. hahahah

 

Once Upon A Time Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez