Powered by Blogger.

Wednesday, April 28, 2010

Lengan Baju Chu..


Ni la manik yang sempat saya jahit kat baju chu (makcik hubby).. chu nak saya jahit cam ni je.. tak nak lebih2.. chu nak pakai baju ni bulan mei nanti.. ade pertandingan marhaban katenye.. siap jahit dua hari lepas.. dah lame pon chu anta nak soh jahit tapi lambat la siapnye.. sebulan ade kot.. maklom je la ade si kecik yang suke menolong saya menjahit.. so boleh jahit mase die tido je la.. hehehe.. ingat nak hantar baju ni malam semalam tapi hubby cam letih sangat plak.. tak tau la bile nak hantar, mungkin weekend ni kot..

6 juta comments on "Lengan Baju Chu.."

ejai-eda on April 29, 2010 12:46 PM said...

huhuhuh.. baper plak nak charge nih?

eda~ejai on April 29, 2010 12:52 PM said...

free je.. heheheh..

ejai-eda on April 29, 2010 1:06 PM said...

adehhh!!!! duit manik pon tanak kire???

eda~ejai on April 29, 2010 2:22 PM said...

kire duit manik je la.. upah free je..

najwa~ on April 29, 2010 6:17 PM said...

nak belajar jahit maik jgk la..mcm senang jek, hehe. kurang2 bole jahit baju sendiri.

eda~ejai on April 29, 2010 6:28 PM said...

search kat google je..byk gak page yg ajar jait manik.. kite pon byk blaja kat tenet.. nk gi klas tak bape nak mampu.. huhuhu..

 

Once Upon A Time Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez