Powered by Blogger.

Friday, April 16, 2010

Minggu Ni..


Dari hari jumaat minggu lepas hubby dah soh wat laksa.. lame gak la tak wat laksa.. jenoh gak nak ingat ingredient wat laksa ni.. setelah di perah2 otak ni ingat gak la akhirnye.. hehehhe.. wat laksa hari ahad, sampai hari selasa laksa blom abes lagi.. maklom je la makan bedue je.. kalau ade orang datang cepat gak la kot abes laksa ni..

Laksa ni je yang sempat dirakamkan sebelum hubby makan.. heheheh.. ni memang selera hubby.. telo sebijik.. kuah tak nak banyak2 jush nice je.. (kalau saya nak kuah banyak sebab suke hirup kuah) bawang nak lebih ngan timun skit.. kalau macam ni pon boleh ulang banyak kali hubby makan.. tak lupe juge petis (otak udang).. kalau saya lalu pon hubby tak nampak.. hahahha..

Hari isnin.. tak tau la ape yang mamat alan dok godek2 camera Sony hubby punye tu.. tau2 je bile nak amek gamba tempat view tu blur.. kabur.. macam orang rabun.. rosak la plak camera tu.. hadoi.. hubby balik keje pas makan sume trus bg tau kat hubby psal camera tu rosak.. nasib baik camera tu cam cerdik skit sebab die dah siap bagi tau kod kerosakan die.. bile kite on camera nak amek gamba die ade tulis kod tu kat situ.. so senang la skit keje nak menggodek.. refer je kat manual camera tu.. alhamdulillah camera tu dah ok.. lega rasenye.. boleh la amek gamba byk2 lagi pas ni.. hehehhe..

Hari selasa, rabu dan khamis.. masih lagi buat rutin yang same.. cume diselang dengan jahit manik kat baju chu yang tegendala tu.. kene tunggu mamat alan tido baru boleh menjait.. walau pon belom siap tapi ok la dari tak gerak langsung..

Hari ni kemas2 rumah.. kemas dapo.. kemas baju.. sume nak kene kemas.. penat skit.. lagi penat kalau ade askar kecik ni tolong.. tolong sepahkan balik ape yang kite kemas.. memang boleh dapat darah tinggi.. hahahha..

Okeh la.. tak dapat nak menaip banyak2.. askar kecik tu dah bangun tido.. sebelum die cube tolong saya menaip, baik saya stop dulu.. insyaAllah jumpe lagi kite kat entry akan datang.. babai..

1 juta comments on "Minggu Ni.."

Nini dear.. on April 17, 2010 12:58 PM said...

tu la...askar kecik nih..lagik dilarang,lagi dia nk tolong..xpyh byr gaji pon xpe..janji nenen kene ada!..hahaha

 

Once Upon A Time Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez