Powered by Blogger.

Sunday, April 25, 2010

JAIS ke??


Pepagi tadi time subuh spie ade orang ketok rumah.. (tak de la subuh spie sangat.. dalam kol 10++) mamat alan pon tak bangun lagi.. dengan keadaan rumah yang agak besepah tido depan tv, ape ke halnye la orang laki ramai2 dok ketok pintu rumah ni??? bedebar2 plak.. JAIS ke?? kitorng ni dah kawen.. trus bagi tau hubby kate ade orang datang.. tekejut gak la.. dalam 4 or 5 orang gak la yang masok umah nak check.. kami tak wat pape cik.. hehehhe.. rupenye orang dari KKM (Kementerian Kesihatan Malaysia) datang nak check kot ade jentik2 kat rumah.. sebab dah ade kes demam denggi 4 orang kat blok sebelah... hahahahha.. debaran die macam nak kene tangkap khalwat je.. siyes..

(mengelabah sangat pasal ader wat takungan air kat yard. buat tadah air menitik. nasib baik sempat clearkan sebelom org tu masok. tp kat dalam tu takde jentik2 pon..)

5 juta comments on "JAIS ke??"

najwa~ on April 25, 2010 11:42 AM said...

heheh...
jgn menternak nyamuk..
flat knjwa ni pn byk giler kes denggi...

*husband bwk copy surat nikah dlm beg duit..kitorang selalu gi bermalam kat hotel/motel...just incase ape2 berlaku, hahahahha....

eda~ejai on April 25, 2010 5:07 PM said...

hahahha.. skang kan dah ader kad. kak najwa tak buat ker? kitaorg pon belom buat kad nikah tu lagi. hehehhe

Nini dear.. on April 26, 2010 1:22 PM said...

hahahaha....aku sib baik dah siap2 buat kad masda memula kawen dulu...jadi,skrng senang..kadang bukan boleh kira org agama nih....dah ada anak 8 pon die nk tngok surat nikah..

eda~ejai on April 26, 2010 1:53 PM said...

copy surat nikah memang ade dalam beg duit, tp cam dah nak lunyai je.. heheheh..

Nur A'in on April 26, 2010 9:26 PM said...

bek ko wat kad nikah2 cpt sng nak bwk g mn2, skrg ni dorg bukan kira pun, klu kn ape2 hal crita kat balai..nak buat2 mkn ms lm gak 3 4 bln br nak siap..

 

Once Upon A Time Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez