Powered by Blogger.

Friday, April 2, 2010

Hari Ni Hari Jumaat..




Nasi lemak buah bidara,
Sayang selasih hamba lurutkan,
Buang emak buang saudara,
Kerna kasih hamba turutkan..

Aiceh.. bepantun la pulak.. nak cite pasal nasik lemak je sebenarnye.. teringat mase dok kat asrama dulu.. menu sarapan hari jumaat nasik lemak.. tetibe plak rajin pagi ni wat nasik lemak.. pas solat subuh terus masuk dapo masak.. selalunye memang la wat sarapan gak tapi wat nasik goreng je.. tak tau la nape ari ni telebih rajin.. alhamdulillah berisi perot hubby sebelum pegi keje.. dah la pagi ni ade meeting, harap2 tak mengantok la hubby kat meeting.. hehehhe..


Ni anak bujang saya lepas mandi pagi tadi.. hari jumaat kan.. so pakai la baju melayu.. hubby pon pegi keje pakai baju melayu.. tak sempat nak snap hubby coz nak cepat pegi office.. so, selamat berhari jumaat.. esok cuti.. =)

6 juta comments on "Hari Ni Hari Jumaat.."

Nini dear.. on April 02, 2010 1:50 PM said...

ko kata xtau kenapa terlebih rajin?..aku tau apsal...ni mesti 'pihak lawan' buat jamuan smlm eh?...wink wink

eda~ejai on April 02, 2010 2:23 PM said...

buat jamuan?? pe yang nk dijamu puan emy oi.. uhuk..uhuk.. =P

najwa~ on April 02, 2010 2:34 PM said...

smart abis mamat alan hari ni...

nampak sedap nasi lemak..knjwa nak gi KL 9-11hb ni..ada sesape nak sponsor makan2 ke? hahaha..

eda~ejai on April 02, 2010 4:01 PM said...

smart kejap je..

nampak sedap, bile rase boleh la dari tak de.. turun KL ade pe? jalan2 cari makan ke??

najwa~ on April 02, 2010 7:18 PM said...

turun KL ada konferens 3 hari kat KL sentral, hotel Hilton. tp knjwa dok kat hotel cititel, midvalley. meh la turun midvalley...

eda~ejai on April 04, 2010 10:33 AM said...

hohohohoh.. husband saya kejer kat KL sentral tu.

 

Once Upon A Time Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez