Powered by Blogger.

Thursday, April 8, 2010

Summary Seminggu..


Hehehehe.. lame btol tak up date blog.. last up date jumaat minggu lepas.. pas tu trus senyap.. kenape senyap?? huhuhu.. tak tau la kenape.. mungkin simptom terang bulan kot.. hormon tak seimbang.. hehehe.. so mamat alan blom nak ade adik lagi ye.. harap tak kuar gosip2 liar kate mamat alan nak ade adik.. tapi perancangan masa akan datang insyaAllah.. tak kan nak anak sorang je..

Hari sabtu 3 april 2010 birthday hubby.. dah cakap kat hubby nak beli kek untuk celebrate birthday hari sabtu tu.. tapi hubby tak nak plak.. hubby kate dah tua.. tak yah celebrate.. yang celebrate tu budak2 je.. huhuhu.. tak pe la.. so tak de la potong kek celebrate birthday hubby.. hubby just nak ayam kfc je.. so petang sabtu lepas zohor keluar rumah pegi jalan cuci mata kat tesco extra taman midah.. sambil tengok2 susu mamat alan kot ade yg murah lagi ke.. pas tu time nak balik tapow ayam kfc bawak balik rumah.. nak makan kat situ cam ramai orang plak.. xde tempat..

Ni la ayam tu.. beli dinner plate.. hadiah?? tahun ni saya tak bagi hadiah pon kat hubby.. surirumah kan.. poket kering.. ape yang boleh saya bagi kaseh sayang.. jage makan minom sampai hubby kembang.. jage pakai hubby jangan sampai tak berbaju.. jage mamat alan zuriat hubby yang satu tu.. tu je yang saya mampu bagi.. nak bagi yang berbentuk metarial tak dapek la..


Hari ahad pegi kenduri kawen ziera.. officemate hubby.. kat Ampang.. cantek pengantinnye.. pengantin sampai pukul 1.30 ptg.. kitorang sampai rumah pengantin dalam pukul 2 petang.. pengantin ngah makan.. nak masuk rumah amek gamba pelamin pon cam malas sebab pengantin kat luar belom masuk rumah.. lagi pon kat dalam ramai orang.. tak lame pon kat tempat kenduri.. makan2 pas tu amek gamba jap, salam pengantin n balik..


Sama cantek sama padan.. smoge ziera n pejoy bebahagia sampai bile2.. cepat2 dapat baby ye.. hehehe..

Hari isnin dapat job.. huhuhu.. hubby soh setup blog untuk blog gamba2 hubby.. hubby kan suke amek gamba so blog ni untuk gamba2 yang hubby amek la.. sebenarnye hubby dah lame ade blog cume tak update je.. hubby wat blog kat blogspot ni dari tahun lepas rasenye.. so saya setup la pape yang patot.. tuka template sume.. so ni la hasilnye..


Blog ni pon hubby blom up date lagi.. masih belum sempat curi mase nak up date.. akan datang insyaAllah akan di update.. kalau ade sape2 yang rajin nak bekunjung ke blog hubby ni boleh la layari http://ejai-eda.blogspot.com anda boleh la klik2 pape yang patot.. nak jadi follower pon boleh.. just klik kat follow tu je.. senang je..

Hari selasa, rabu dan khamis.. macam biasa.. rutin harian suri rumah.. bangun pagi mandi, wat sarapan, mandikan mamat alan, sapu sampah, basoh kain, sidai baju, masak tengahari untuk mamat alan, bagi mamat alan makan, tukar pampers, bagi susu, lipat kain.. tu je la rutin hari2.. nampak macam senang kan.. boleh kurus tau.. nak tido pon tak sempat.. huhuhu..

Tak sabar nak tunggu hari sabtu.. ada ape dengan hari sabtu?? tunggu entry blog ni nanti ye.. cau cin cau.. =D

5 juta comments on "Summary Seminggu.."

Nini dear.. on April 08, 2010 11:00 PM said...

ooo...pandai ek..bila aku xtulih blog...ko bising kemain aku xtulih...bila ko plak cuti tulih blog...ada je alasan2 yg xberapa kronik ko bg...cubit kang.....

eda~ejai on April 08, 2010 11:14 PM said...

btol la.. hormon tak seimbang.. mmg tak de mood btol.. ni baru la ade hati ngadap blog.. jgn le cubit.. aku geget kang..

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o on April 09, 2010 1:04 AM said...

tak jemput org kenduri ye

Nini dear.. on April 09, 2010 8:23 AM said...

ada2 je la...nnti aku nk cubit pn eila pulak..tu lagi satu malas update blog..penat aku tunggu!

azeila eila on April 09, 2010 9:17 AM said...

padanla sonyap...hormon ko xstabil yer..moody la tu :) neway juz nk wish hepi belated bday to en ejai....moga murah rezeki slalu....eh mcik,sape kata keje umah sng??mmg berpeluh2 tau wpun br bt 1 keje...

 

Once Upon A Time Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez