Powered by Blogger.

Tuesday, April 20, 2010

Potong!!!


Hari ahad lepas pegi hantar mak ngan abah saya pegi kursus haji kat Masjid Simpang 4, Hutan Melintang.. mak ngan abah kursus dari pukul 10 pagi sampai la pukul 12.15 tghari.. ingat lepas anta mak n abah nak balik rumah tapi malas plak.. bukan lame pon.. kejap je.. pukul 12 dah nak gerak amek abah n mak plak.. bagi mengisi mase yang agak singkat ni kitorang pegi la barber.. dua orang hero kesayangan saya rambut dah panjang sangat.. kene potong ni..


Ngah tunggu turn ni.. ade la lagi 3 orang menunggu sebelum sampai turn nak potong rambut.. mamat alan ni ngah dengar lagu Cuppy Cake.. ngantok tu.. layan btol die denga lagu tu.. saya yang dengar pon rase nak tetido..


Hehehhe.. turn mamat alan dulu kene potong.. kepale memang tak reti dok diam..



Dah nampak skit tengkok die.. klu tak abes tetutup dengan rambut..

Turn abah die plak potong rambut.. gamba kedue2 hero yang dah siap potong rambut tak de sebab mase tu mamat alan asek melalak je.. rimas kot badan die miang kene rambut..

Siap potong rambut pegi kedai makcik hubby plak.. makcik hubby ade bukak kedai makan kat situ.. selang 4 bijik kedai je dari barber ni.. borak2 jap sampai kol 12 pas tu trus amek abah ngan mak kat hutan melintang..

8 juta comments on "Potong!!!"

Nini dear.. on April 20, 2010 7:45 PM said...

mesti dah ensem kedua-duanye... :)

eda~ejai on April 20, 2010 8:27 PM said...

ye emsem la sangat.. huhuhu..

ejai-eda on April 21, 2010 10:05 AM said...

hahahha... jawab ngan nada jeles je. hahahhaha

eda~ejai on April 21, 2010 12:31 PM said...

ye la... jeles ni.. nak potong rambut gak la baru nampak emsem.. hehehe..

Nini dear.. on April 21, 2010 1:17 PM said...

xpyh eda...ko & aku mmg dah cukup ensem :D

ejai-eda on April 21, 2010 5:33 PM said...

huh.. nini ngan eda n'sem??? complikasi.... dah tuka jantina ek...

Nur A'in on April 23, 2010 2:49 PM said...

bgsnya mamat alan diam je gunting rambut..klu syuhada mst dah duer duer dah..ari2 ms bizdy dia kononya nak hadiahkan subang so kn tindik dulu br nak tanda dah melalak satu kedai riuh, last2 xpayah tindik,xadala hadiah bezdy bli kek je..nasib syuhada girl xgunting rmbt pun xpe..

eda~ejai on April 23, 2010 3:34 PM said...

diam ko kate.. jenoh nk potong.. pas amek gambo tu aku pon kene pengang kepala die.. begerak2..

 

Once Upon A Time Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez