Powered by Blogger.

Monday, September 5, 2011

Salam Syawal..


Rasenye masih belom terlambat lagi nak ucapkan salam lebaran buat semua rakan2 blogger.. puase kan sebulan, maka raya juga haruslah diraikan sebulan juge.. hehheh..

Alhamdulillah setelah bebelas tahun puasa baru tahun ni dapat puase penoh.. hehhehheh.. sonok sangat sebab tak payah nak ganti puase macam tahun2 lepas walaupon dua hari tak sempat nak bersahur.. hehehehehhe... kalau tak puase pon bukan larat sangat nak makan, so baik puase..

Gamba raye.. cam biase la, start lepas kawen 4 tahun dulu tiap kali raye mesti amek gamba kat tangga rumah atok.. dah macam port wajib plak..

Tahun ni bilangan ahli kuarge maseh lagi 3 orang.. tahun depan insyaAllah bertambah lagi sorang.. hehhehe.. usia kandungan mak buyung mase raye ni sudah 35 minggu.. besau tak??

Baju raye kitorang tahun ni telah disponser oleh my MIL.. time kaseh mak.. hehhehe..


Bile tengok harith berbaju melayu, bersampin ngan bersongkok ni nampak cam dah besar je anak bujang sorang ni..







Nota kaki~time raye kali ni tak banyak pon amek gamba.. huhuhuhu...







11 juta comments on "Salam Syawal.."

PUANSTOBERI on September 05, 2011 1:25 PM said...

hihi. gmbr kat tangga tu jugak yg mengenalkan kita kan.
masa eda masuk contest sedondon akak tu. hihi :D

Eh. kiterang pun merah tawon ni. eh. bkn merah, tp maroon. hihi :D

ejai_ej on September 05, 2011 1:26 PM said...

harith tak pandang camera.. muncikkk!!!! hahahahha

eda_ej on September 05, 2011 1:29 PM said...

kak ida~tak sangke kak ida ingat lagi ngan gamba contest tu ye.. hehhehe..

sayang~gamba yang kat camera sayang tu ok kot.. huhuhu..

~najwa~ on September 05, 2011 1:38 PM said...

gambar kat tangga tahun ni spesel sikit rasanya **sebab perut ibu dah bulat, hihi.



serius,gambo tahun ni nampak meriah dan berseri,
mungkin seri adik naik ke muka ibu ;)

eda_ej on September 05, 2011 1:41 PM said...

hehehhe.. ye sangat bulat rasenye perotku disitu..


harap serinye kekal.. boleh ke cenggitu?? hehehhheh..

Miss Tasantek on September 05, 2011 3:11 PM said...

ahahaha..berseri2 ah muka.
kacak betul anak bujang akak :) weE...dah boleh ah cari besan :)

eda_ej on September 05, 2011 3:18 PM said...

cari besan?? hahahhah.. ngah risik2 la ni kot ade yang bekenan.. hehhehhhe... =D

firna on September 05, 2011 4:34 PM said...

Tangga sebagai treadmark raya ni. Muka acik tetap cam tu gak ek. Maintain cun. Klu mama,entah la. macam kene pam...huhuhu

eda_ej on September 05, 2011 6:02 PM said...

huhuhu.. menten ke??? ni pon dah satu kampit beras 10kg lekat kat badan.. hehehehe..

Nini D.. on September 05, 2011 8:01 PM said...

CikMat mogok taun ni takmo amik gmbr raya..takmo pakai songkok...takmo pakai sampin...cam nak gile aku dibuatnya pagi raya tuh!

eda_ej on September 05, 2011 9:27 PM said...

harith ni pakai songkok time amek gambo je.. sebelom ngan selepas tu mintak maap le die nak pakai..

 

Once Upon A Time Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez