Powered by Blogger.

Monday, September 26, 2011

Mat Rejab Vs Siti Syawal


Photobucket

Jangan salah paham.. maseh belom besalin.. gambar diatas adalah gambar mat rejab ye.. name timangan harith yang kak ella (my SIL) bagi sebab harith lahir time bulan rejab.. 16 rejab.. terang bulan mase tu.. 


Hari ini 28 syawal.. kalau ikot kalender islam (hijrah) cume tinggal 2 hari je lagi sebelom nak menjengah ke bulan zulkaedah..


Agak2 sempat ke nak Siti Syawal nak lahir lagi 2 hari ni?? huhuhu.. memandangkan tanda2 nak besalin belom ade, nampak gaye kene tukar name jadi Siti Zulkaedah la plak.. boleh gitu??  =D









4 juta comments on "Mat Rejab Vs Siti Syawal"

ejai_ej on September 26, 2011 7:18 PM said...

ha.. nama siti xulkaedah pon sedap gak.. boh nama tu nak :p

eda_ej on September 26, 2011 9:41 PM said...

atenye kalo dah tak lahir bulan syawal kene la tuko.. huhuhu..

Nini D.. on September 27, 2011 10:36 AM said...

kikikiki

eda_ej on September 27, 2011 6:13 PM said...

afif dulu mat ramadhan kan.. hehhehe..

 

Once Upon A Time Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez