Powered by Blogger.

Wednesday, September 7, 2011

Tahniah Brutalsolo..




Aku cume nak wish tahniah sebab bakal menggoncang tangan tok kadi buat kali ketiga lagi dua minggu.. cayalah.. mengikut pembacaan aku kat blog mamat ni, dalam beberapa bulan lepas beliau dah selamat menikah dengan 2 orang pada hari yang same.. huhuhu.. bukan calang2 orang boleh wat keje cam tu..patotnye tv3 dah wat liputan pasal mamat ni.. hehehhe.. dan lagi dua minggu beliau nak menikah lagi satu atas desakan bonda kesayangannya...

Ape yang aku harapkan cume jangan time nak menikah banyak je yang ikut sunnah rasul, tapi bile part nafkah diabaikan kan plak.. semoga hencik brutalsolo yang dah tak solo ni berbahagia la disamping isteri2 dan bakal isteri ye.. tahniah skali lagi..





Nota kaki~aku rase tv3 memang kene wat liputan la pasal mamat ni.. salih yaakop pon tak nikah sehari sampai 2 orang dan tak nikah lagi dalam mase setahun.. hebak mamat ni.. ilmu ape die pakai agaknye.. hehehhe..





7 juta comments on "Tahniah Brutalsolo.."

neyza mokhtar on September 07, 2011 8:53 AM said...

suka deme yer..nikah byk2 kali..nikah byk kali byk la tanggungjawabnyer kan?smoga tak lupa tentang tanggungjawab itu.. :)

Nini D.. on September 07, 2011 9:23 AM said...

huh?..biar betik!!

eda_ej on September 07, 2011 1:08 PM said...

niza~insan terpilih gamaknye die ni..

emy~betik.. betik.. betik.. hehheh.. aku tak tau la kot die nipu je tuleh kat blog kate nak nikah lagi.. doakan yg elok2 udah le..

firna on September 07, 2011 1:42 PM said...

Kaya kot die ni. nikah ramai n cepat lak tu. Hish.. tak penah dibuat orang.

eda_ej on September 07, 2011 2:13 PM said...

ye la kot.. die mampu tak ngape.. =D

ejai_ej on September 08, 2011 5:16 PM said...

err.. abang tak mampu ker? hahahahha.. larikkkkk!!!!!!

eda_ej on September 08, 2011 5:18 PM said...

ish.. sape kate sayang tak mampu.. mampu sangat rasenye.. haaa... mana mau larik!!!

 

Once Upon A Time Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez